reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dla Remiego takie małe życzonka.

W tym szczególnym dnu, życzę Ci prezentów stu. Wiele szczęścia i radości oraz znakomitych gości.

sikoreczka-Ja też na Trzebiatowskiej mieszkam,prawie byłyśmy sąsiadkami.
Na szczęście takie tłumy to tylko w sezonie.
Domyślam się że nie gryziesz ale ja raczej nieśmiała jestem.

JKRZYMKA-Ja też się na ciach piszę.

reklama
Anetko spoko ciacho dam :tak:

ale jastem ułomna włożyłam ciacho do piekarnika na najwyższą półkę a jak urosło to się domyślcie jaki miałam dylemat:szok::-D:-D:-D
trochę naruszyłam ale jest zapudrowane ;-):-D

Cześć kobietki.:-)
Pare dni mnie nie było, ale mąż urlopik właśnie kończy, więc mam nadzieję, że od jutra będę częściej zaglądać.:tak::-)
Aha, proszę nie każcie mi wszystkiego nadrabiać, bo nie dam rady...:no::sorry2::blink:

Halloooo z ranka:-)

a ja tak na wesoło cobyście się pośmiały ;-):tak:

:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Krzymka :laugh2::laugh2::laugh2:

Wczorajsze balety udane:tak::tak::tak::tak:Dzisiaj jedziemy do mojej kumpeli ze studiów a jutro przyjeżdżają nasi znajomi.Weekend z młodymi ludźmi się zapowiada.Rewelacja.
no Anula widzę, że złapałas wakacyjnego bakcyla i na luzik zarzuciłaś;-)i bardzo dobrze:-)

Ale ze mnie ciapa
POZDROWIENIA OD MARTYNKI:-D:-D:-D:-D
Jakies perspektywy na komputra dla Innej:confused::confused::confused: czy zrzutę mus zrobić:confused:;-)

zobaczcie mojego urwiska ;-) zastanawiam się kiedy mi łóżeczka zwieje:szok:
:-D:-D:-D do Julinka go mus zapisać do szkoły cyrkowej:tak:

Cześc dziewczynki!
Mellduję że powróciłam :-D:-D:-D:-D Jestem opalona i wykąpusiana w morzu:tak: Teraz idę spac ale się odezwę jutro;-)
Jestem też mega wściakła bo nie mogę zrzucic fotek z aparatu:wściekła/y: Aparat mi siada a w kieszeni brak 500 złociszy na nowy sprzęcior:angry:
Buiziaki i sweet dreams:-)
kofffana moja a ja nadal na emeska ci nie odpisałam bo mój Synu wykonał rzut moją nokia i pojechala do sanatorium dla komórk, z którego jeszcze nie powróciła:no::no::no: ale cieszę się że już jesteś Ptaszyno:tak::-D

REMI wszytskiego najlepszego spełnienia marzeń,osiągania celów,szóstek bez nauki i wszystkiego naj naj naj
dołączamy się do życzonek:tak::-)

Cześć kobietki.:-)
Pare dni mnie nie było, ale mąż urlopik właśnie kończy, więc mam nadzieję, że od jutra będę częściej zaglądać.:tak::-)
Aha, proszę nie każcie mi wszystkiego nadrabiać, bo nie dam rady...:no::sorry2::blink:
Asiulinka ja tu ciebie wołałam:tak: słyszałaś:confused::-D

My powrócili ze wiochy. dzidzius spi, a ja mus sie odmoczyć po całym dniu:laugh2:Szymek papa się nauczył robić:-D:rofl2: i teraz wszystkim macha:-D:-D:-D:-D

Helllowwwwwwwwwwww!!!!
Wiecie czo sprzęty siem na mnie uwzięły i nie mogiem zgrac zdjęciów od mamy :dry::dry::dry: Normalnie mnie:angry::angry::angry::angry: Al;e za kwilkę cosik pokombinuje;-)
Iwonka czekaj Mycha!!!!!!!!!
Ja za tydzień najprawdopodobniej z koleżnka i i jej 5 letnią siorka do Zoo bede jechać...Co TY na to?????
hmmm... ja na to jak na lato ino 16 na ślub podążam:-p A potem może byc jak lac nie będzie:tak:

sikoreczka-Ja też na Trzebiatowskiej mieszkam,prawie byłyśmy sąsiadkami.
Na szczęście takie tłumy to tylko w sezonie.
Domyślam się że nie gryziesz ale ja raczej nieśmiała jestem.

szkoda żeśmy się nie strzasnęły:sorry2: ale miejsce twego zamieszkania urocze:tak: szczególnie nocka na plaży:-p

kofffana moja a ja nadal na emeska ci nie odpisałam bo mój Synu wykonał rzut moją nokia i pojechala do sanatorium dla komórk, z którego jeszcze nie powróciła:no::no::no: ale cieszę się że już jesteś Ptaszyno:tak::-D
ja to sie nie gniewam;-) znam ten typ n iszczycielski:sorry2: Madziorek dała wolne naszemu aparatowi:dry:

Dzień dobry wszystkim,pobudka zarządzona i teraz mój synu się bawi w łóżeczku a ja kukam do Was:tak::tak::tak:
Sikoreczka świetne zdjęcie w podpisie:tak::tak::tak::tak:Szkoda,że maluchysię pochorowały:-:)-:)-(ale dobrze,że nie trwało to długo:tak::tak::tak:
Gratki dla machającego Szymka

a ja Witam i o zdrówko wszystkie pytam :-)

a to fotka z wczorajszych odwiedzinek:-)

moja mama , babcia 2 siorki ja i Korduś z Domcią:-)

Załączniki

• rodzinka.JPG
    rodzinka.JPG
    84,2 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Do góry