Eveline.eve
Fanka BB :)
Nie wierzysz zd kropek daje rade i ma sie świetnie?U mnie dzisiaj beta 211Jak krew z nosa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wierzysz zd kropek daje rade i ma sie świetnie?U mnie dzisiaj beta 211Jak krew z nosa.
Masz dobre przyrosty. Co innego jakby były kiepskie.Nie. Dziewczyny ja serio nie wiem co jest grane, ale ja caly czas mam pewnosc ze cos nie gra. Po prostu we lbie az mi buzuje.
Faktycznie, moglam sobie darowac wczorajsze. Bo one wprowadzily najwiecej zametu. No ale tez pokazuja ze tej bety nie przybywa spektakularnie. Madry Polak po szkodzie.Masz dobre przyrosty. Co innego jakby były kiepskie.
Ja np, wiedziałam ,że jestem w co od początku czułam to dosłownie i później wyniki to potwierdzały. Ale ty masz drugi przysrot i jest okej![]()
Oby były niedługoJeszcze nie ma wyników![]()
Zrób dla spokoju jeszcze w piątek...Faktycznie, moglam sobie darowac wczorajsze. Bo one wprowadzily najwiecej zametu. No ale tez pokazuja ze tej bety nie przybywa spektakularnie. Madry Polak po szkodzie.
U mnie dzisiaj beta 211Jak krew z nosa.