reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Maj nie gorszy 😉 💓 ja bym chciala maj
Moja starsza córka jest z maja 27 😊 powiem wam że dobrze to wspominam . Brzuszek w okresie zimowym jeszcze nie był taki duży nie czułam się jak orka 🤣 ona się urodziła i przyszło ciepło . Ale za to druga jest z lipca też fajnie bo sukienki lekkie itd ale minus bo ciepło było .
Teraz jak zajdę to wylicza mi na 3 majaaa pikole a komunia ,26 kwiecień 🫣 muszę z malzem pogadać coś ryzykownie albo iść na całość albo zrobic przerwę miesięczna no bo co jak się uda ?!😱

Moja starsza córka jest z maja 27 😊 powiem wam że dobrze to wspominam . Brzuszek w okresie zimowym jeszcze nie był taki duży nie czułam się jak orka 🤣 ona się urodziła i przyszło ciepło . Ale za to druga jest z lipca też fajnie bo sukienki lekkie itd ale minus bo ciepło było .
Teraz jak zajdę to wylicza mi na 3 majaaa pikole a komunia ,26 kwiecień 🫣 muszę z malzem pogadać coś ryzykownie albo iść na całość albo zrobic przerwę miesięczna no bo co jak się uda ?!😱

O komunia! Zapomniałam, że nasze dziecko też do niej idzie 🤣

Mój miał w tamtym roku....
Ceny kosmos w restauracjach , masakra ... Ale w domu raz nie zmieściłabym tyle osób a dwa weź gotuj dla tylu osób.

Polecam rezerwację już robić bo u Nas np trzeba z rocznym wyprzedzeniem, takie zapotrzebowanie jest :/

Nas będzie garstka, tylko najbliżsi. Nawet chrzestnej nie zapraszam bo od prawie roku nie mam z nią kontaktu więc odpuszczam 😅

reklama
Do góry