niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Firma wykonująca usługi dziś przechodzi sama siebie. Chyba dosłownie dziś zniosę jajo!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak@white_lotus czy dzisiaj tez dajesz żyłę?![]()
Chyba owulacja mi się przesunęła... Zawsze pik był 13dc, dziś zrobiłam test i jestem w szoku. 3dni później.
A robiłaś wcześniej? Może być też tak, że pik tak długo trzyma u Ciebie.
Melduje że u mnie biało![]()
Za chwilę będę w labie - trzymajcie kciuki,żebym tam nie zemdlała z wrażenia bo serce mi kołacze![]()
CześćCześć, aż mi głupio się odzywać po takim czasiePrzepraszam was, czytałam na bieżąco nie miałam czasu odpisywać, wciągnęło mnie życie. Teraz mam lekkie zaległości, jesteśmy na urlopie to spróbuję wszystko nadrobić.
czekamy!Jestem już jakiś czas po. Proga też zrobiłam![]()
![]()
Firma wykonująca usługi dziś przechodzi sama siebie. Chyba dosłownie dziś zniosę jajo!
Sikałam niby jestem 10.11 dpo, pepino znów widzę cień, pink super czuły i vintalo z action biało, w pinku może widziałam jakiś cień ale chyba w oczach. Ja już smutna czekam po prostu na okres, wątpię już w ten cykl...@ShadowLuna sikałas dzisiaj?
Maj nie gorszyfajnie by było urodzić na kwiecień, połowa rodziny w kwietniu urodzona![]()
Maj nie gorszy![]()
ja bym chciala maj
Ej, mój jest z maja. Ale byłoby fajnie jakby Dzieciątko i ojciec mieli urodziny w jednym terminie.
Ja właśnie mega się cieszę na ten termin,będzie zapewne marzec, ale akurat ciąża przez zimę, w kwietniu już cieplej, więc ideolo.fajnie by było urodzić na kwiecień, połowa rodziny w kwietniu urodzona![]()