@white_lotus wątek dla Ciebie 
Dziewczyna dziś już ma przyst 145%, widzisz? Twoje wyniki są dużo lepsze.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@white_lotus wątek dla Ciebie
No pewnie, bardziej chodzi o fakt, że tu też są małe przyrosty i to też jest ok! Nasz bialy lotos ma super przyrosty i tego się trzeba trzymać.Wczoraj albo przedwczoraj padło hasło, że każda ciąża jest inna więc chyba na dobrą sprawę nie ma co porównywać![]()
No to jest moja 3 beta - decydująca dosłownie... A się obijają tam w labie... Ostatnio miałam przed 14 wyniki@LadyStrejser co jest z tymi wynikamijajo tu zniosę.
Ja to jestem z siebie dumna, serio, bo ja zrobiłam 3 bety, w sumie jeden przyrost i dwa prgi, ile stresu mniej![]()
A to pardon!No pewnie, bardziej chodzi o fakt, że tu też są małe przyrosty i to też jest ok! Nasz bialy lotos ma super przyrosty i tego się trzeba trzymać.
Jak to TEZ male przyrosty?No pewnie, bardziej chodzi o fakt, że tu też są małe przyrosty i to też jest ok! Nasz bialy lotos ma super przyrosty i tego się trzeba trzymać.
ten przyrost jest dobry, daj szansę temu kropkowiCp i chory/wadliwy zarodek a co za tym idzie chore dziecko. To moje „ukochane” wizje. Musze to we lbie ulozyc chociaz no, ciezko.
Kur....przejęzyczyłam się