LiliankaKornelka
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już nawet mamJuż od kilku dni zastanawiam się nad wózkiem.Wasze myśli i przeglądarki internetowe też już dotarły do tego etapu?
![]()
zalezy jaka wiosnaJa już nawet mamw sumie jescze przed ciążą odkupiliśmy używany . Co prawda bez bajerów typu otwierane boli i siateczki ale i tak na wiosnę to by się nie przydało.
Możliwe ale powiem ci, że ja jakoś do gondoli kompletnie nie przywiązuje uwagi. Raz że jest ona tylko na 5 miesięcy, góra 6. Dwa nie wiadomo czy dziecko w ogóle zechce w niej jeździć. Trzy z racji tego że mieszkamy w domu obstawiam że i tak mało będziemy z niej korzystać a jak się wybierzemy do sklepu to i tak pewnie będzie w foteliku albo chuście bo nie zechce mi się pakować gondoli na chwilę. I chyba właśnie w ten fotelik zechce zainwestować żeby miał opcje rozkładania. A później jeśli będzie potrzebna to pomyślę o jakiejś wygodnej spacerówce.zalezy jaka wiosnamoja np w styczniu i lutym jeździła w otwartej budce bo chciała byc tylko na brzuchu i patrzeć co się dzieje
na plecach była awantura bo za nudno, jeszcze nie siedziała bo nawet 6 miesiacy nie miała, a tak podróżowała na brzuszku
Na zdjęciu dokładnie 14 lutego![]()
ja jutroWitam drugi trymestr z mega mdłościami od rana![]()
u nas tez to byla ulubiona pozycjazalezy jaka wiosnamoja np w styczniu i lutym jeździła w otwartej budce bo chciała byc tylko na brzuchu i patrzeć co się dzieje
na plecach była awantura bo za nudno, jeszcze nie siedziała bo nawet 6 miesiacy nie miała, a tak podróżowała na brzuszku
Na zdjęciu dokładnie 14 lutego![]()
My te kilka lat temu wzięliśmy prosty wózek, bez jakichś tam bajerów, z dobrą amortyzacją, z założeniem, że i tak będziemy korzystać z gondoli, a spacerówka przejściowo do momentu znalezienia fajnej typowo do tego przeznaczonej, bez zestawu. My akurat gondoli używaliśmy dłużej, bo syn był mały i wszystko robił później niż inne dzieci, ale służyła nam do spacerów. Jakieś tam zakupy to w foteliku, obok domu chodziliśmy w chuście kółkowej, a później, jak już siadał, to nawet na większość spacerów chodziliśmy w nosidle.Możliwe ale powiem ci, że ja jakoś do gondoli kompletnie nie przywiązuje uwagi. Raz że jest ona tylko na 5 miesięcy, góra 6. Dwa nie wiadomo czy dziecko w ogóle zechce w niej jeździć. Trzy z racji tego że mieszkamy w domu obstawiam że i tak mało będziemy z niej korzystać a jak się wybierzemy do sklepu to i tak pewnie będzie w foteliku albo chuście bo nie zechce mi się pakować gondoli na chwilę. I chyba właśnie w ten fotelik zechce zainwestować żeby miał opcje rozkładania. A później jeśli będzie potrzebna to pomyślę o jakiejś wygodnej spacerówce.