niezapominajka876
Fanka BB :)
Oby teraz udało się utrzymaćJa coś miałam przeczucie, że się uda u @niezapominajka876![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby teraz udało się utrzymaćJa coś miałam przeczucie, że się uda u @niezapominajka876![]()
Uda się na bank! To ładny wynik jak na 10 dni poOby teraz udało się utrzymać![]()
U mnie chyba podobna sytuacjaJa bym się cieszyła, może dlatego nie zachodzę![]()
Nie sądzę. Może warto zbadać różne hormony?W maju jeszcze zanim okazało się, że ciąża jest biochemiczną brałam Duphaston w końskich dawkach. Teraz okropnie wypadają mi włosy. Myslicie, że to może mieć związek?
I poziomy witamin, można też dołożyć 5 tarczycowąNie sądzę. Może warto zbadać różne hormony?
Jak nie wierzę w betę to patrzę na prozka i mówię „nie no musi być realna ciąża, niemożliwe żebym miała takiego prozka bez ciazy”@niezapominajka876 ale super wiadomość! Piękny prożek! To musi się udaćjednak będziemy razem ma mamusiowym
![]()
Ze tak powiem… bez zmian. Dalej uprawiam czarna magie.@white_lotus co u Ciebie?