Umieściłam ten temat tutaj, ponieważ nie widziałam odpowiedniej kategorii. Chyba po prostu jest mi źle i muszę to napisać. W mojej pracy będę prawie trzy lata, wcześniej miałam umowę na zastępstwo, teraz dostałam moją drugą umowę na czas określony (od sierpnia do kwietnia ). No właśnie. Cały czas miałam nadzieję, że dostanę już umowę na czas nieokreślony (że na zastępstwo też się liczy do tego, by dostać na nieokreślony )i że będę miała w pewien sposób stabilizację, bo jednak już myślę o rodzinie. Wcześniej zakładałam temat o ciąży w wieku 31 lat a wychodzi teraz, że chyba nawet w tym wieku nie mogę jej planować tylko później. Niestety czas leci, będę starsza a dalej nie wiem czy po tym kwietniu dostanę umowę na czas nieokreślony. Niektórzy mówią, że trzecia umowa już powinna być na taki czas, w Internecie pisze, że czwarta. Wiem, że tak piszę, ale jednak też zależy mi na tej pracy, by potem jakby co wiedzieć, że mogę gdzieś wrócić a nie zostać bez niczego. Powiem Wam, że trochę mnie to załamało.