Jestem na cyklu sztucznym wiec pewnie będę testować zaraz 5dptTrzymamy kciukikiedy rest?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem na cyklu sztucznym wiec pewnie będę testować zaraz 5dptTrzymamy kciukikiedy rest?
Mi też wypadł 5dpt w ndz i wyszły 2 kreski!Jestem na cyklu sztucznym wiec pewnie będę testować zaraz 5dpta że to niedziela to tylko sikaniec... beta w poniedziałek.
Mam w domu tylko 1 test, więcej nie kupięMi też wypadł 5dpt w ndz i wyszły 2 kreski!
Ja chyba 4 robiłam, bo wiedziałam że 5tpt może być jeszcze 1 kreskaMam w domu tylko 1 test, więcej nie kupięchyba
![]()
Ale powiem szczerze, że mając 1 dziecko już w domu, całkiem inaczej emocjonalnie podchodzę do tego transferu... dużo spokojniej i .... może źle to zabrzmi ale nastawiona jestem, że nic z tego nie będzie i nawet nie jestem załamana. Poprostu czekam na dzień kiedy zatestuje...Ja chyba 4 robiłam, bo wiedziałam że 5tpt może być jeszcze 1 kreska![]()
No tak! Bo wiesz co Cie czeka po pozytywnym wynikuAle powiem szczerze, że mając 1 dziecko już w domu, całkiem inaczej emocjonalnie podchodzę do tego transferu... dużo spokojniej i .... może źle to zabrzmi ale nastawiona jestem, że nic z tego nie będzie i nawet nie jestem załamana. Poprostu czekam na dzień kiedy zatestuje...
Jeszcze wcześnie, spróbuj z kilka dniDziś 5 dpt- biel vizira![]()
Wiem,wiem moze nic nie znaczyc... z 1 dzieckiem 5dpt betę miałam jakoś poniżej 10. (Chociaż żadnego testu domowego z nim nie robiłam, tylko krew)Jeszcze wcześnie, spróbuj z kilka dni![]()