Angiee
Fanka BB :)
Powodzenia, daj znaćJa dzisiaj idę na wizytę a jestem 5+1. Ale lekarka sama kazała mi dzisiaj przyjść.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia, daj znaćJa dzisiaj idę na wizytę a jestem 5+1. Ale lekarka sama kazała mi dzisiaj przyjść.
Daj znać czy było coś widaćJa dzisiaj idę na wizytę a jestem 5+1. Ale lekarka sama kazała mi dzisiaj przyjść.
Nie, pamiętaj że to kwestia też pomiaru, milimetr wystarczy a nawet nie aby wyszła młodsza...u mnie córa była zwykle o tydzień do tyłu, finalnie byla drobna poprostu.Powinno być widaćja 5+6 miałam pęcherzyk i ciałko żółte
Dziewczyny, czy jest się czym martwić jeśli ciąża na USG wychodzi młodsza o 2/3 dni? Ostatnio prywatnie wyszła młodsza o dwa dni, dziś w luxmedzie o 3niby według USG to jest 5+6, a z OM powinno być 6+2
Ok, to dobrze! Tłumaczyłam sobie też tym że ja mam owulację w 16/17 dc a nie w 14 jak jest standardowo i może stąd ta różnica .Nie, pamiętaj że to kwestia też pomiaru, milimetr wystarczy a nawet nie aby wyszła młodsza...u mnie córa była zwykle o tydzień do tyłu, finalnie byla drobna poprostu.
O, ja właśnie się od weekendu zbieram do zamówienia pudełek, wydaje mi się, że mogą mi wiele ułatwić! Fajnie że u Ciebie działają, zmotywuję się może żeby wreszcie złożyć zamówienie!Ja gotuję reszcie ale dla mnie mam dietę pudełkową. Bo właśnie mam ciągle coś gotowego pod ręką.
Też mam okropne mdłości jak nie zjem. W poprzedniej ciąży mając sensor dowiedziałam się dlaczego. Bardzo szybko spadał mi cukier. I leciało do 50 np. Jak to ogarnęłam to niebo a ziemia. Plus mi jest niedobrze od duphaston ale ten mam już tylko na noc a w dzień cyclogesty.
Ja mam mniejsza kaloryczność i dojadam po dzieciach obiad i kolacjęO, ja właśnie się od weekendu zbieram do zamówienia pudełek, wydaje mi się, że mogą mi wiele ułatwić! Fajnie że u Ciebie działają, zmotywuję się może żeby wreszcie złożyć zamówienie!
Kiedy masz kolejna wizytę? To zapisze.Hej, ja po wizycie i moim zupełnie pierwszym USGWszystko super, wg lekarza z OM 7+3, z rozmiarów 7+1 (czyli jak powiedział - wszystko się zgadza), serduszko jest
![]()
Czekaj miałaś mieć wizytę 20? Czyli wykasowac ja? No i ja nie mam wpisanego terminu twojego porodu, na kiedy masz?Hej, ja po wizycie i moim zupełnie pierwszym USGWszystko super, wg lekarza z OM 7+3, z rozmiarów 7+1 (czyli jak powiedział - wszystko się zgadza), serduszko jest
![]()
Miałam oddzielnie USG i wizytę, bo mój lekarz w przychodni nie robi USG, 20.08 też idę właśnie do niego z wynikamiCzekaj miałaś mieć wizytę 20? Czyli wykasowac ja? No i ja nie mam wpisanego terminu twojego porodu, na kiedy masz?