Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja bym pewnie dziś poprawiła(Nie) DziękujęByły w nocy i teraz nie wiem czy jeszcze dzisiaj próbować czy jutro
![]()
Miałam tylko nadzieję, że się udało...a czułam się okresowo i w sumie nic nie odczułam żeby było inaczej...czułam się dobrze ogólnie...objawy ciążowe przyszły dopiero później koło 6-7 tygodniaa tak z innej beczki, do tych co były już w ciąży lub są aktualnie, miałyście jakieś przeczucie, że to ten cykl i faktycznie się udało?
Właśnie chodzi mi bardziej nie o objawy a takie wewnętrzne przeczucie (callina filozofMiałam tylko nadzieję, że się udało...a czułam się okresowo i w sumie nic nie odczułam żeby było inaczej...czułam się dobrze ogólnie...objawy ciążowe przyszły dopiero później koło 6-7 tygodnia![]()
Ja miałam prawie cały czas taki jak płodny w tym miesiącu.a teraz to jak wodaDziewczyny jaki śluz powinien być po owulacji? Taki biały, kremowy?
U mnie taki jest właśnieDziewczyny jaki śluz powinien być po owulacji? Taki biały, kremowy?
Ja to zawsze zwłaszcza w jak widzę pik na teścieZależy czy dacie radę dzień po dniu i oczywiście czy macie ochotęjak nie dzisiaj to jutro też będzie dobry czas żeby podziałać
![]()
a tak z innej beczki, do tych co były już w ciąży lub są aktualnie, miałyście jakieś przeczucie, że to ten cykl i faktycznie się udało?