reklama
Nelka85
Fanka BB :)
Ja miałam już z 30x krzywą cukrową i insulinową. Cukier tylko w ciąży przekroczony. Zawsze trzymam się zasady 8h bez jedzenia.A jak wyniki Twoje ? Ja mam na czczo 4.48 po godz 7.29 po dwóch 5.85 więc z tego co patrzyłam to chyba się mieszczę w tych normach na szczęście chyba za słabo się przygotowałam do pierwszych badań bo koło 20 piłam jeszcze herbatkę z cukrem i jadłam kolacjea wczoraj to już od 18 tylko woda
![]()
Przy cukrzycy ciążowej im miałam dłuższe przerwy tym bardziej mi później cukier wywalało
Właśnie czytałam że 8 h ale u mnie znowu wtedy przekroczyło a miałam ok 10h teraz miałam 14 h I jest ok więc nie wiem od czego to zależyJa miałam już z 30x krzywą cukrową i insulinową. Cukier tylko w ciąży przekroczony. Zawsze trzymam się zasady 8h bez jedzenia.
Przy cukrzycy ciążowej im miałam dłuższe przerwy tym bardziej mi później cukier wywalało
Ogólnie położna też mówiła że do 18 powinno sie jesc przed tym badaniemJa miałam już z 30x krzywą cukrową i insulinową. Cukier tylko w ciąży przekroczony. Zawsze trzymam się zasady 8h bez jedzenia.
Kurcze tak nie wiele brakowałoA byłam tak blisko ;(
Przekroczone raptem o 6 po godzinie;/
A miałam taką nadzieję, że może tym razem albo chociaż do 26tyg da mi spokój.

Nelka85
U mnie widać różnicę jak jestem np niewyspana.Właśnie czytałam że 8 h ale u mnie znowu wtedy przekroczyło a miałam ok 10h teraz miałam 14 h I jest ok więc nie wiem od czego to zależy
Poprzednia noc tragiczna i cukier 86.2.
Jak się wyspie to np 74
Ja się wybieram na te badania i wybrać nie mogę, zrobię po weekendzie 
Ogólnie nie mam mocy na nic, codziennie wieczorem wymioty, w dzień jest jako tako.
Najlepsze, że dziś dostałam ofertę pracy, która jest dużo korzystniejsza finansowo i jestem zła że akurat teraz
no bo co...pójdę i za chwilę l4? 

Ogólnie nie mam mocy na nic, codziennie wieczorem wymioty, w dzień jest jako tako.
Najlepsze, że dziś dostałam ofertę pracy, która jest dużo korzystniejsza finansowo i jestem zła że akurat teraz

Karo_lina129
Aktywna w BB
Ja zapisałam się na przyszłą sobotę na krzywą cukrową, bo poprosiłam położna na czacie w luxmed i mi dała skierowanie. Także zobaczymy. Następną wizytę mam u nowej lekarki na 09.09
I w poniedziałek planuje zadzwonić do szpitala i umówić się na prenatalne. Zalecenia wykonania mam na sam koniec września/ początek października
I w poniedziałek planuje zadzwonić do szpitala i umówić się na prenatalne. Zalecenia wykonania mam na sam koniec września/ początek października
Hahahah prawdopodobnie ja źle teraz policzyłam i to nie jest wtedy wcale 11+5. Podaję lekarzom i rejestracji datę OM i mocno im wierzę że oni liczą dobrze a ja sobie żyję na mojej planecieNo właśnie myślę jak to możliwe, bo ja mam prenatalne 15 września i będę 11+6 a Ty masz termin 3 dni później![]()

reklama
Wioleta93
Podzielam twój ból. Ja jestem w takiej niemocy, że nie jestem w stanie normalnie funkcjonować. Ciągle mi słabo i mam okropne mdłości. Przed chwilą wyszłam na spacer wokół bloku i wróciłam mega zmęczona…Ja się wybieram na te badania i wybrać nie mogę, zrobię po weekendzie
Najlepsze, że dziś dostałam ofertę pracy, która jest dużo korzystniejsza finansowo i jestem zła że akurat terazno bo co...pójdę i za chwilę l4?
![]()
Podziel się: