Dobrze, że z Maleństwem wszystko w porządkuHej, ja miałam wczoraj przygodę, rano majtki we krwi. Prawdę mówiąc szykowałam sie juz na poronienie, pojechałam do szpitala. Ale jest ok, jest bąbel, serce bije, znaleźli krwiak, dostałam duphaston i w takim razie liczę, że będzie ok. Potem juz krwawienie ustało. Tak mnie to siekło, 5h mi zajął ten szpital, juz mnie tam szlak trafiał, jeszcze tempo i organizacja tego przybytku to jakaś masakra, w koncu zrobiłam awanti i mnie przyjęli. Teraz od wczoraj mnie boli głowa, jadę dzis do rodziców, mam nadzieje na czill.
reklama
W poprzedniej ciąży też zaczęłam krwawić okazało się że miałam krwiaka dostałam luteinę i duphaston na podtrzymanie ale mnie na tydzień zatrzymali w szpitalu i nie mogłam wstawać tylko do ubikacji , może też zależy od miejsca krwiaka lub wielkości po tygodniu się wchlonalHej, ja miałam wczoraj przygodę, rano majtki we krwi. Prawdę mówiąc szykowałam sie juz na poronienie, pojechałam do szpitala. Ale jest ok, jest bąbel, serce bije, znaleźli krwiak, dostałam duphaston i w takim razie liczę, że będzie ok. Potem juz krwawienie ustało. Tak mnie to siekło, 5h mi zajął ten szpital, juz mnie tam szlak trafiał, jeszcze tempo i organizacja tego przybytku to jakaś masakra, w koncu zrobiłam awanti i mnie przyjęli. Teraz od wczoraj mnie boli głowa, jadę dzis do rodziców, mam nadzieje na czill.
Na pewno, odpoczywaj, będzie dobrzeW poprzedniej ciąży też zaczęłam krwawić okazało się że miałam krwiaka dostałam luteinę i duphaston na podtrzymanie ale mnie na tydzień zatrzymali w szpitalu i nie mogłam wstawać tylko do ubikacji , może też zależy od miejsca krwiaka lub wielkości po tygodniu się wchlonal

Nelka85
Fanka BB :)
Zależy od lekarza. W 1 ciąży miałam wielkiego krwiaka i krew po nogach ciekła. Mam 2 lekarzy z kliniki i prowadzącego i obaj kazali funkcjonować normalnie ale nie dźwigać. Koleżanka pojechała na sor to leżała tydzień na patologi, miała leżeć miesiąc w domu i zero seksu (poszła do innego dr to się za głowę złapał)W poprzedniej ciąży też zaczęłam krwawić okazało się że miałam krwiaka dostałam luteinę i duphaston na podtrzymanie ale mnie na tydzień zatrzymali w szpitalu i nie mogłam wstawać tylko do ubikacji , może też zależy od miejsca krwiaka lub wielkości po tygodniu się wchlonal
KalinkaZTeczy
Zaciekawiona BB
Super! Dziadkowie mają to do siebie że dla nich to jest raczej dobra wiadomośćMy wczoraj powiedzieliśmy naszym rodzicom, że będą dziadkami. Powiedzieliśmy też o tym, że póki co są to bliźniaki ale różnie może się wydarzyć. Są przeszczęśliwi. Jakoś tak się stresowałam a wyszło naprawdę fajnie
Ja chciałam już mówić ale chyba poczekam jeszcze chwilkę, do prenatalnych.
niezapominajka876
A ja dziś idę na wyżerkę do teściowej, placki ziemniaczane z cukrem, domową dubajska czekolada i beza 

pęknę ale zjem. 

Nelka85
J

A właśnie szparagi w Ikea zjadłamA ja dziś idę na wyżerkę do teściowej, placki ziemniaczane z cukrem, domową dubajska czekolada i bezapęknę ale zjem.
![]()

O jaaa zjadłabym placki! Ale takie z czosnkiem, śmietanka i zielona cebulkaA ja dziś idę na wyżerkę do teściowej, placki ziemniaczane z cukrem, domową dubajska czekolada i bezapęknę ale zjem.
![]()

reklama
KalinkaZTeczy
Zaciekawiona BB
Ja też mam ochotę na placki! Może zrobimy dziś bo takie placki ze śmietana i cukrem lub sosem pieczarkowym to jest to…
Podziel się: