reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Hej, ja miałam wczoraj przygodę, rano majtki we krwi. Prawdę mówiąc szykowałam sie juz na poronienie, pojechałam do szpitala. Ale jest ok, jest bąbel, serce bije, znaleźli krwiak, dostałam duphaston i w takim razie liczę, że będzie ok. Potem juz krwawienie ustało. Tak mnie to siekło, 5h mi zajął ten szpital, juz mnie tam szlak trafiał, jeszcze tempo i organizacja tego przybytku to jakaś masakra, w koncu zrobiłam awanti i mnie przyjęli. Teraz od wczoraj mnie boli głowa, jadę dzis do rodziców, mam nadzieje na czill.
Dobrze, że z Maleństwem wszystko w porządku :) trzymam kciuki żeby odtąd było już spokojnie, odpoczywaj :)

reklama
Hej, ja miałam wczoraj przygodę, rano majtki we krwi. Prawdę mówiąc szykowałam sie juz na poronienie, pojechałam do szpitala. Ale jest ok, jest bąbel, serce bije, znaleźli krwiak, dostałam duphaston i w takim razie liczę, że będzie ok. Potem juz krwawienie ustało. Tak mnie to siekło, 5h mi zajął ten szpital, juz mnie tam szlak trafiał, jeszcze tempo i organizacja tego przybytku to jakaś masakra, w koncu zrobiłam awanti i mnie przyjęli. Teraz od wczoraj mnie boli głowa, jadę dzis do rodziców, mam nadzieje na czill.
W poprzedniej ciąży też zaczęłam krwawić okazało się że miałam krwiaka dostałam luteinę i duphaston na podtrzymanie ale mnie na tydzień zatrzymali w szpitalu i nie mogłam wstawać tylko do ubikacji , może też zależy od miejsca krwiaka lub wielkości po tygodniu się wchlonal

W poprzedniej ciąży też zaczęłam krwawić okazało się że miałam krwiaka dostałam luteinę i duphaston na podtrzymanie ale mnie na tydzień zatrzymali w szpitalu i nie mogłam wstawać tylko do ubikacji , może też zależy od miejsca krwiaka lub wielkości po tygodniu się wchlonal
Na pewno, odpoczywaj, będzie dobrze 😊

Zależy od lekarza. W 1 ciąży miałam wielkiego krwiaka i krew po nogach ciekła. Mam 2 lekarzy z kliniki i prowadzącego i obaj kazali funkcjonować normalnie ale nie dźwigać. Koleżanka pojechała na sor to leżała tydzień na patologi, miała leżeć miesiąc w domu i zero seksu (poszła do innego dr to się za głowę złapał)

My wczoraj powiedzieliśmy naszym rodzicom, że będą dziadkami. Powiedzieliśmy też o tym, że póki co są to bliźniaki ale różnie może się wydarzyć. Są przeszczęśliwi. Jakoś tak się stresowałam a wyszło naprawdę fajnie
Super! Dziadkowie mają to do siebie że dla nich to jest raczej dobra wiadomość :D
Ja chciałam już mówić ale chyba poczekam jeszcze chwilkę, do prenatalnych.

reklama
Do góry