reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Dziewczyny, mamy jeszcze chwilę do końca, ale chciałabym Wam podziękować za ten miesiąc, aby nikomu ten wpis nie umknął.

Nie ukrywam, że emocjonalnie był on dla mnie trudny, nie przez sam wątek kreskowy, ale ogólnie. Obserwuję, że od kilku miesiący morale podupadły, kilka dziewczyn zdecydowało się odejść z forum… Jeżeli podczytujecie spod kamienia, to chciałabym żebyście wiedziały, że moje myśli są głównie z Wami. Że pamiętam o każdej, która nie miała już sił zapisywać się na kolejne kreski. O każdej, którą dręczy codziennie myśl, że „udaje się wszystkim, tylko nie mnie”. O każdej, której brakuje już siły. WIERZĘ W WAS NIEZMIENNIE. I wciąż nie potrafię zrozumieć dlaczego dla tak wielu wspaniałych osób ta walka jest tak cholernie nierówna i niesprawiedliwa. Jestem z Wami! ❤️

Co do sierpnia - gratuluję wszystkim, którym się udało, obyście nie musiały tu wracać do momentu starań o kolejne dzieci. 🌺 Nie traćcie nigdy empatii i zrozumienia w stosunku do dziewczyn, które nadal tkwią w miejscu, z którego Wy -całe szczęście- już poszybowałyście. 💫

Tym, którym się nie udało, życzę dużo wytrwałości w dążeniu do celu i jak najmniej chwil zwątpienia. I żeby test Waszej cierpliwości trwał już jak najkrócej. 🥹🩷

Oby kolejny miesiąc przyniósł jeszcze więcej dobrego, tego z całego serca każdej z nas życzę. 💝

Może te dwa ostatnie dni - dziś i jutro - jeszcze kogoś zaskoczą? Bardzo mocno trzymam kciuki. Miejcie dobry dzień. 🤗
No i się poryczałam 🥹 pięknie to napisałaś ❤️

Aktualizacja, stary mało nie umarł na zawał - oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu, razem się popłakaliśmy, jest przeszczęśliwy 🥹
Przygotowałam mu pudełko z testem, ciuszkiem i zabawka.
Miał plany tego dnia, zrezygnował z wyjścia z tych emocji, następnego dnia wysprzątał całą chałupę na błysk, także pozytywne zmiany już są 😂🥰

Ja mknę dziś do labu na przyrost 😀
Oooooh... Musiał być przeszczęśliwy. Ahhh🥹 cudownie, tak się cieszę. A pomysł fajny na przekazanie, warto zapamiętać. Tyle, że ja jak odczytać pewny pozytyw to nie ukryje emocji, odrazu pozna po moim uśmiechu.

Oooooh... Musiał być przeszczęśliwy. Ahhh🥹 cudownie, tak się cieszę. A pomysł fajny na przekazanie, warto zapamiętać. Tyle, że ja jak odczytać pewny pozytyw to nie ukryje emocji, odrazu pozna po moim uśmiechu.
Mi też ciężko było, motywowało mnie to, żeby dostać wynik bety i wtedy powiedzieć, żeby później nie przeżywać tego bardziej, jeżeli okaże się, że test fałszywy.
Jestem cała w stresie, po 9:00 byłam na pobraniu, cały czas boli mnie brzuch na okres, nie mogę się doczekać wyniku, robiłam też test horien czułość 25 to ciemnieje.
Ale 2 biochemy za mną, boję się cholernie
Trzymajcie kciuki, żeby było dobrze ❤️

Mi też ciężko było, motywowało mnie to, żeby dostać wynik bety i wtedy powiedzieć, żeby później nie przeżywać tego bardziej, jeżeli okaże się, że test fałszywy.
Jestem cała w stresie, po 9:00 byłam na pobraniu, cały czas boli mnie brzuch na okres, nie mogę się doczekać wyniku, robiłam też test horien czułość 25 to ciemnieje.
Ale 2 biochemy za mną, boję się cholernie
Trzymajcie kciuki, żeby było dobrze ❤️
Trzymam mocno 🤞🤞🤞🍀🍀🍀

reklama
Do góry