reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Dziewczyny jak Wam powiedział lekarz odnośnie szczepienia na grypę? Chciałam się zaszczepić bo zaraz będzie sezon w pełni a tu mój mówi że od 28tyg 🧐

reklama
O kurczę :( lekarz coś powiedział?
Że nie wygląda to dobrze ale mam nie przekreślać jeszcze tej ciąży. Ten miał gorszy sprzęt niż ten ostatnio... Ledwo pęcherzyk żółtkowy było widać, raz go zmierzył na 2,9mm a za drugim razem na ponad 4mm. To mnie zastanawia jakim cudem trochę ponad dwa tygodnie temu tak wyraźnie zobaczył 4mm pęcherzyk ciążowy

reklama
Do góry