reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

Ja mam 34 w tym roku ;)
Nie mam jutrzejszej wizyty, musiałam przełożyć na piątek. Generalnie bardzo się stresuje, bardzo mnie boli brzuch. A stresów mam ostatnio aż za nadto, bo w piątek pożegnaliśmy naszego psa. Aż dostałam w weekend nerwobóli. Boję się jak to wszystko wpłynie na okruszka. Budzę się w nocy, nie mogę spać i wyobrażam sobie różne scenariusze. Po tej stracie z lipca nie potrafię się chyba cieszyć, mimo że tu beta od razu ładnie wystartowała. Do piątku chyba oszaleję.
Może magnez łykaj ? Ja też biorę i czuję się lepiej .zdecydowanie lepiej spie

reklama
Cześć dziewczyny
Chyba dołączam do Waszego grona..
Wizytę mam za tydzień, 16- tego.
Z moich obliczeń termin na 3 maja.
Jestem mamą 2 chłopców - 2014 i 2016, obecna ciąża jest dla mnie zaskoczeniem i przerażeniem. Mam 39 lat i nie planowałam już dzieci (no może gdyby ktoś by mi zagwarantował, że będzie dziewczynka;)- wtedy bym się może zastanowiła).
Nie dociera to do mnie. Pół roku temu znalazłam pracę, idealną pod względem godzin- w szkole. Na samą myśl, że mam ich poinformować o całej sytuacji aż mi mrozi krew w żyłach.
Tym przydługim wstępem witam Was nieśmiało:)
Ja też mam 2 chłopców, 2014 i 2023. I liczę na to samo, że będę miała córkę 🤞.

Hej, u mnie termin na 3 maja i synek na pokładzie (niedawno skończył roczek) także nie ma szans na nudę i jest wesoło. 😁

Wysyłam dobrą energię i życzę Wam wszystkim miłego dnia! 😊

Hej, u mnie termin na 3 maja i synek na pokładzie (niedawno skończył roczek) także nie ma szans na nudę i jest wesoło. 😁

Wysyłam dobrą energię i życzę Wam wszystkim miłego dnia! 😊
Cześć miło że się odezwałaś, wpisałam Cię 😊 a masz już jakiś termin wizyty u ginekologa?

reklama
Jezu Wam już serca biją a ja dopiero 7 października mam wizytę 🤣
Rozsądnie, ja niepotrzebnie się spieszyłam i poszłam za wcześnie a później przeżywałam stres bo spodziewałam się zobaczyć zarodek ktorego jeszcze nie było. 🙈Cały tydzień przed tym poniedziałkiem miałam kłębiące się myśli w głowie bo wg. ostatniej miesiączki tydzień wcześniej powinien być zarodek. Okazało się że owulacja była później i teraz mam szósty tydzień a nie ósmy ale co przeżywałam to moje... 😜

Do góry