Może magnez łykaj ? Ja też biorę i czuję się lepiej .zdecydowanie lepiej spieJa mam 34 w tym roku
Nie mam jutrzejszej wizyty, musiałam przełożyć na piątek. Generalnie bardzo się stresuje, bardzo mnie boli brzuch. A stresów mam ostatnio aż za nadto, bo w piątek pożegnaliśmy naszego psa. Aż dostałam w weekend nerwobóli. Boję się jak to wszystko wpłynie na okruszka. Budzę się w nocy, nie mogę spać i wyobrażam sobie różne scenariusze. Po tej stracie z lipca nie potrafię się chyba cieszyć, mimo że tu beta od razu ładnie wystartowała. Do piątku chyba oszaleję.
reklama
93kora
Fanka BB :)
Ja też mam 2 chłopców, 2014 i 2023. I liczę na to samo, że będę miała córkęCześć dziewczyny
Chyba dołączam do Waszego grona..
Wizytę mam za tydzień, 16- tego.
Z moich obliczeń termin na 3 maja.
Jestem mamą 2 chłopców - 2014 i 2016, obecna ciąża jest dla mnie zaskoczeniem i przerażeniem. Mam 39 lat i nie planowałam już dzieci (no może gdyby ktoś by mi zagwarantował, że będzie dziewczynka- wtedy bym się może zastanowiła).
Nie dociera to do mnie. Pół roku temu znalazłam pracę, idealną pod względem godzin- w szkole. Na samą myśl, że mam ich poinformować o całej sytuacji aż mi mrozi krew w żyłach.
Tym przydługim wstępem witam Was nieśmiało![]()

93kora
A dzisiaj jak mała ?WpisałamMała, to dziewczynka
![]()
Ja pamiętam jak starszego odprowadzałam do przedszkola. Po kilku dniach pytał się mnie " Czemu Mama tak szybko mnie odbierasz"

Gryfin
Dziś już lepiej, wczoraj też wyszła uśmiechniętaA dzisiaj jak mała ?
Ja pamiętam jak starszego odprowadzałam do przedszkola. Po kilku dniach pytał się mnie " Czemu Mama tak szybko mnie odbierasz". To ją bardziej płakałam niż On.

aleks_
to tak jak u mnie, syn 16 miesięcy x)Hej, u mnie termin na 3 maja i synek na pokładzie (niedawno skończył roczek) także nie ma szans na nudę i jest wesoło.
Wysyłam dobrą energię i życzę Wam wszystkim miłego dnia!![]()
Gryfin
Cześć miło że się odezwałaś, wpisałam CięHej, u mnie termin na 3 maja i synek na pokładzie (niedawno skończył roczek) także nie ma szans na nudę i jest wesoło.
Wysyłam dobrą energię i życzę Wam wszystkim miłego dnia!![]()

Następna wizyta 29 września. Dwa dni temu miałam okazję po raz pierwszy,y zobaczyć maleństwo i bijące serduszko.Cześć miło że się odezwałaś, wpisałam Cięa masz już jakiś termin wizyty u ginekologa?

reklama
Rozsądnie, ja niepotrzebnie się spieszyłam i poszłam za wcześnie a później przeżywałam stres bo spodziewałam się zobaczyć zarodek ktorego jeszcze nie było.Jezu Wam już serca biją a ja dopiero 7 października mam wizytę![]()

Podziel się: