reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Pewnie, że może być, tylko przy takim wysokim tsh łatwo poronić. Dlatego lepiej przy przygotowaniach mieć poniżej 2. Super, że sprawdziłaś to akurat zbijesz. ☺️

@Hermeneg, też bym się nakręciła. 😁 Kciuki. ✊🏻
Wiem właśnie, dlatego dzisiaj pierwszy dzień brania euthyroxu😁 więc jak w razie czego to już będzie zbite😊

reklama
Nadrobiłam! Dzień dobry z kawą.
Mi wczoraj jak się zaczęło z impetem walić to po całości, córkę chorą odebrałam o 11, rzyganie, gorączka, cały komplet. Ale narazie jest od rana stabilnie.
Jutro mam rozmowę o pracę, mam bardzo bardzo nadzieję że się uda. Wtedy bym musiała już to jakoś taktycznje rozegrać jeśli o ciążę chodzi, ale posiadanie pracy jest jednak nr 1 😅

Widziałam temat wiesiołka, brałam jeden cykl i naprawdę śluzu było bardzo dużo, teraz też biorę.

Z racji że ja 5 dc to niedługo się zacznie okres płodny, no i waham się. My to tak seksy codziennie raczej i nie wiem czy w tym miesiącu może jednak spróbować co 2 dni? Jest sens?
Trzymam kciuki za pracę 😀 też nad tym się zastanawiam od tego cyklu czy lepiej codziennie czy co drugi dzień i nie wiem 🙈 się zdaje codziennie to zawsze jakieś większe szanse ale może się mylę bo zalecają co drugi dzień

Nadrobiłam! Dzień dobry z kawą.
Mi wczoraj jak się zaczęło z impetem walić to po całości, córkę chorą odebrałam o 11, rzyganie, gorączka, cały komplet. Ale narazie jest od rana stabilnie.
Jutro mam rozmowę o pracę, mam bardzo bardzo nadzieję że się uda. Wtedy bym musiała już to jakoś taktycznje rozegrać jeśli o ciążę chodzi, ale posiadanie pracy jest jednak nr 1 😅

Widziałam temat wiesiołka, brałam jeden cykl i naprawdę śluzu było bardzo dużo, teraz też biorę.

Z racji że ja 5 dc to niedługo się zacznie okres płodny, no i waham się. My to tak seksy codziennie raczej i nie wiem czy w tym miesiącu może jednak spróbować co 2 dni? Jest sens?

Powodzenia na rozmowie, dawaj znać jak poszło 🥹
Osobiście jestem team co dwa dni 😁
Przy codziennym seksie bym się martwiła, że tam nic nie pływa 🤣

Kraków się broni, już nie pada, chmurki są takie niejednolite jakby miało się rozpogodzić nie długo więc miło ☀️ latko wracaj! Jestem bardzo niejesieniarska 🙈
A w Gdyni pada ☔️ ale ja akurat lubię taką pogodę. Szczególnie jak gniję w biurze to mi nie żal, że tracę ładną pogodę na rzecz pracy 🤣🤣.

Cześć dziewczyny 😊

Cały czas Was podczytuje ale tyle piszecie, że nie jestem w stanie na bieżąco odpisywać 🫣 serduchem jestem z Wami ❤️

U mnie 14dc, pomału zbliżamy się do owulki więc kolejna szansa przed nami 😁

dobrze też na głowie robi mi jak mocno się nie udzielam, czuję taki luz w głowie 🤭

Widziałam, że pisałyście o oleju z wiesiołka, ja używam pitny i podobno robi najlepszą robotę. Kupuję w Olini i jestem mega zadowolona 🤪

@Hermeneg piekny prożek ❤️ trzymam kciuki po cichu

W ogóle trzyma za Was wszystkie kciuki 😊😊

reklama
Hej Dziewczynki🌷
Witam się z Wami w ten "PIĘKNY" deszczowy dzień🥲

Dzisiaj całe szczęście pracuje zdalnie, bo jakbym miała wyjść na ten deszcz to bym chyba białej gorączki dostała... nie cierpię deszczu...🤬

Z uwagi na to, że w poprzednim cyklu nam sie nie udało, napisałam wczoraj sms do mojej gin, i zapytałam o progesteron (w poprzedniej ciąży przed staraniami i w trakcie ciąży musiałam brać, bo miałam niski) i powiedziała, żebym sprawdziła 21dc. Więc pod koniec września muszę go zbadać i zobaczymy, czy i tym razem konieczne będzie "wspomaganie"🤷‍♀️. Często mówię, ze ten czas tak szybko leci, jak to możliwe, ale są momenty, ze chciałabym zeby naprawdę szybciej zleciało😆 Czekanie jest najgorsze...🫣🫣

Do góry