reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blade kreski na teście ciążowym, niska beta HCG, niski progesteron... Poradzcie coś proszę.

Lekarze przyjmują, że przed 35 rokiem życia ma się rok, później po 6 miesiącach leczą, a po 40rz od razu. A to, że nie mogłaś zajść w ciążę znaczy tyle tylko, że była jakaś przeszkoda. Nie rozumiem w ogóle tego pytania
Ta od razu, od pierwszego cyklu 🤪jak niektórzy okresu od owulacji nie rozróżniają 🤣

reklama
Lekarze przyjmują, że przed 35 rokiem życia ma się rok, później po 6 miesiącach leczą, a po 40rz od razu. A to, że nie mogłaś zajść w ciążę znaczy tyle tylko, że była jakaś przeszkoda. Nie rozumiem w ogóle tego pytania
Mam 35 lat, leczę się na Hashimoto, reszta badań jest w porządku 🤷‍♀️ Córka ma już 6 lat, zależy nam żeby te starania nie trwały kolejnych lat, to chyba normalne 🤐 Musze zbadać faktycznie progesteron w tym cyklu. Co do trafiania w owulacje to robię testy owulacyjne i czuje owulacje plus korzystam z aplikacji Flo, więc raczej trafiamy... Psychika mi powoli już siada

reklama
Mam 35 lat, leczę się na Hashimoto, reszta badań jest w porządku 🤷‍♀️ Córka ma już 6 lat, zależy nam żeby te starania nie trwały kolejnych lat, to chyba normalne 🤐 Musze zbadać faktycznie progesteron w tym cyklu. Co do trafiania w owulacje to robię testy owulacyjne i czuje owulacje plus korzystam z aplikacji Flo, więc raczej trafiamy... Psychika mi powoli już siada
Ja bym doradzała jednak wybrać się na monitoring owulacji no i faktycznie zrobić podstawowe badania z krwi. No i nie zaszkodzi od razu zbadać nasienie, jeśli zależy wam na czasie. Trzymam kciuki ;)

Do góry