Tak zdecydowanie większych nie chciałam, ogólnie mam tak zrobione że nawet ciężko się zorientowaćHehehe
To taki ideał.
Przy L zapomnij o dopasowanej bluzce, o staniku z sieciówki, stroju kompoelowym czy sukience nie będącej workiem na ziemniaki
reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
My też będziemy robić Nifty, pani dr powiedziała że nie ma sensu wersji pro, zwykła wystarczy jeśli chodzi o nasze obawy.
Masz implanty? Sorry, nie znam się, myslalam, że z powiększonym biustem nie da się karmić piersią?Tak zdecydowanie większych nie chciałam, ogólnie mam tak zrobione że nawet ciężko się zorientować![]()
Chyba @niezapominajka876 kupiłaś sobie poduszkę Poofi? Ja kupiłam sobie używaną na Vinted za 90 zł (bo prawie 300 zł w ciemno mnie przestraszyło, nie wiedziałam czy mi się spodoba) i... o matko, jak cudownie się na niej leży
Miałam tylko szybko ją przetestować przed praniem pokrowca a natychmiast odpłynęłam w sen 
Tak mam, oczywiście że się da, ale muszą być pod mięsień wsadzone.Masz implanty? Sorry, nie znam się, myslalam, że z powiększonym biustem nie da się karmić piersią?
Druga rzecz pod sama skórę to w życiu bym nie wsadziła, bleh .
Nelka85
Mam kilka koleżanek z powiększonym i każda karmiła i to długo.Masz implanty? Sorry, nie znam się, myslalam, że z powiększonym biustem nie da się karmić piersią?
niezapominajka876
Tak, mam od dziś i kocham całym sercem!Chyba @niezapominajka876 kupiłaś sobie poduszkę Poofi? Ja kupiłam sobie używaną na Vinted za 90 zł (bo prawie 300 zł w ciemno mnie przestraszyło, nie wiedziałam czy mi się spodoba) i... o matko, jak cudownie się na niej leżyMiałam tylko szybko ją przetestować przed praniem pokrowca a natychmiast odpłynęłam w sen
![]()
white_lotus
Jeszcze troche poczekam. Pobralam w srode a podobno bite 2 tyg@white_lotus kiedy wynik nipt?
niezapominajka876
W którym tygodniu pobrałaś?Jeszcze troche poczekam. Pobralam w srode a podobno bite 2 tyg![]()
reklama
white_lotus
10+1. Panorame mozna teoretycznie od 9 tcW którym tygodniu pobrałaś?
Podziel się: