Nelka85
Fanka BB :)
Jeśli nie masz nic do używanych, odnowionych, sprawdzonych to tu masz takie dla bliźniaków właśnie. Ja chciałam bliźniaki i oglądałam je z polecenia znajomej która tu kupiła.Byliśmy zobaczyć te wózki, ogólnie dla bliźniaków jest bardzo słaby wybór. Wstępnie wybraliśmy - już wcześniej sprawdzaliśmy go w necie i naprawdę spoko, tylko cena powalająca bo ponad 8k. Ale w sumie cieszę sie, że pojechaliśmy

Bliźniakolandia - wózki bliźniacze | Bydgoszcz
Bliźniakolandia - wózki bliźniacze, Bydgoszcz. 8115 osób lubi to · 6 osób mówi o tym. Bliźniaki w drodze? Dobrze trafiłeś - w naszym sklepie znajdziesz duży wybór wózków bliźniaczych i "rok po roku",...
Ja mam bebetto 2w1 (tz 3w1 ale fotelik mi wymienili na avionaut). Mam go od 1 dziecka przez drugie i mam zamiar trzecie w nim wozić.Ogólnie ceny wózków to kosmos, choc oczywiście można kupić tanio a fajnie, dla syna za 1200 zł kupiłam lionelo mari, dla mnie rewelacja, a spacerówka super, to chyba był pierwszy raz gdzie miałam od narodzin do końca jeden wozek![]()
Jednak jakbym mieszkała wysoko bez windy to by jego nie było. Jest ciężki i zajmuje dużo miejsca.