reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
No to się wyluzowałam. 🙈 Impreza była super, trochę dużo wypiłam i dzisiaj niestety trochę się mecze 🙈 Ja w ogóle po imprezach nie chodzę z mężem. To co czasem wypije to jedno piwo albo lampkę wina a tu jak poszły drinki to matko święta 🤦 i potem człowiek sobie wyrzuca że durny.

W ogóle to wróciłam późno, myślałam że dużo szybciej i zapomniałam w ogóle i dopiero w nocy wzięłam lamettę wiec nie wzięłam normalnie rano tylko dopiero teraz na noc wezmę. No ale jest napisane by przyjąć zapomnianą i pominąć kolejną.

No to się wyluzowałam. 🙈 Impreza była super, trochę dużo wypiłam i dzisiaj niestety trochę się mecze 🙈 Ja w ogóle po imprezach nie chodzę z mężem. To co czasem wypije to jedno piwo albo lampkę wina a tu jak poszły drinki to matko święta 🤦 i potem człowiek sobie wyrzuca że durny.

W ogóle to wróciłam późno, myślałam że dużo szybciej i zapomniałam w ogóle i dopiero w nocy wzięłam lamettę wiec nie wzięłam normalnie rano tylko dopiero teraz na noc wezmę. No ale jest napisane by przyjąć zapomnianą i pominąć kolejną.
Dobrze jest tak sobie czasem się wyluzować głowa wtedy odpoczywa i nie ma co sobie wyrzucać potem😊 grunt że impreza się udała 🥰

@Karolinalina a ja trzymam kciuki pomimo Twojego zniechęcenia 🥹🤞🏻🍀

@KiedyPytam to dobrze wieści, że wyluzowałaś 🥹❤️

My wróciliśmy z Farmy Dyń 🎃 Bardzo fajne miejsce, piłam pyszną pumpkin latte 😋
Można wejść nawet z pieskiem więc wzięliśmy naszą 🥹
A moge wiedzieć gdzie byliście na tej farmie dyń?u nas tez w kilku miejscach ma być i tak się zastanawiamy też się wybrać 🥰

reklama
Dzień dobry ️❤

Podaję sobotnią kawusię 😁☕

@ka.an92 niexh wynik Twojego prożka rozświetli i Małopolskę bo jest dramat 😁
kciuki za wynik 🤞🏻🍀

@theclassyissue tulę za biel 🫂 i zaciskam kciuki za Twoǰ kolejny cykl 🥹🤞🏻

U mnie po temperaturze już nie mam złudzeń, że coś z tego będzie 🙄
Oczywiście zatestuję 19go ale to będzie czysta formalność po powyższym.
No cóż... 😅

Zobacz załącznik 1720468
Jednak wynik nie rozchmurzył ani małopolski ani wielkopolski 😵‍💫 3.10 ng/ml. Pierwszy raz w życiu robiłam i taki zonk. Ale porozmawiałam chwilę z chatem to mnie pocieszył że może o dzień za wczesnie zrobiłam, no być może. Ale jakoś nie potrafię na to liczyć.. tylko z drugiej strony czemu tak mocno czułabym klucia dzień po peaku jak tam by nic się nie działo i owu by nie było 😵‍💫 głupie to wszystko, ale no cóż nadzieja matką głupich.
Ale przynajmniej piknik rodzinny pomimo chmur bez deszczu i udany, dziecko mi powiedziało że fajnie było, tyle wygrać 🥹

Do góry