reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Dziewczyny trzymajcie kciuki za te moje prenatalne, boję się 😒 nie umiałam wczoraj zasnąć, śniły mi się głupoty...boję się, że usłyszę coś złego, że wyjdą duże ryzyka i będzie stres kolejne tygodnie, boję się że nie będzie już serduszka....ogólnie mam stres.
Mam na 15:30, o 15 wychodzę...
Trzymam! 🤞🏻I wierzę, że będzie dobrze. Idziesz sama?

reklama
Hej dziewczyny! Chciałabym się przywitać i poprosić o dołączenie do Waszego zacnego grona ;) z OM termin na 12.04, ale pierwsza poważniejsza wizyta z ustaleniem terminu dopiero w tą środę :) To niby moje drugie dziecko, ale czuję jak totalna nowicjuszka 🫣 Zdaje się, że przez te 19 lat, które upłynęły od mojego pierwszego porodu wiele rzeczy się pozmieniało ;) Czytam Was właściwie od początku i oczom nie wierzę - badania prenatalne? poduchy ciążowe? Jakiś kosmos 🫣

Hej dziewczyny! Chciałabym się przywitać i poprosić o dołączenie do Waszego zacnego grona ;) z OM termin na 12.04, ale pierwsza poważniejsza wizyta z ustaleniem terminu dopiero w tą środę :) To niby moje drugie dziecko, ale czuję jak totalna nowicjuszka 🫣 Zdaje się, że przez te 19 lat, które upłynęły od mojego pierwszego porodu wiele rzeczy się pozmieniało ;) Czytam Was właściwie od początku i oczom nie wierzę - badania prenatalne? poduchy ciążowe? Jakiś kosmos 🫣
Przepraszam ale twój nick przeczytałam jako lekkość odbytu 🤣🤣🤣 mówię ale kogoś poniosło 🫣
19 lat różnicy między dziećmi? Wow. Ile masz lat?

Przepraszam ale twój nick przeczytałam jako lekkość odbytu 🤣🤣🤣 mówię ale kogoś poniosło 🫣
19 lat różnicy między dziećmi? Wow. Ile masz lat?
Pewna jestem, że nie jedna osoba z hemoroidami by sobie takiej lekkości życzyła 🤣🤣🤣 rocznik 89 :) syna rodziłam jeszcze jako podlotek i wychowywałam sama, a teraz to ufff... zupełnie inna bajka :)

Hej:) tyle lat różnicy jest między mną a moją siostrą :) ja polecam :D głowa do góry, wszystko będzie dobrze!

Dziewczyny trzymajcie kciuki za te moje prenatalne, boję się 😒 nie umiałam wczoraj zasnąć, śniły mi się głupoty...boję się, że usłyszę coś złego, że wyjdą duże ryzyka i będzie stres kolejne tygodnie, boję się że nie będzie już serduszka....ogólnie mam stres.
Mam na 15:30, o 15 wychodzę...
Powodzenia !;)
Trzymam kciuki!
Czekamy na update po wizycie;)

reklama
Witaj! Też mam "dziecko" 19 letnie 😉

Do góry