Trzymam!Dziewczyny trzymajcie kciuki za te moje prenatalne, boję sięnie umiałam wczoraj zasnąć, śniły mi się głupoty...boję się, że usłyszę coś złego, że wyjdą duże ryzyka i będzie stres kolejne tygodnie, boję się że nie będzie już serduszka....ogólnie mam stres.
Mam na 15:30, o 15 wychodzę...
reklama
lekkość_bytu
Aktywna w BB
Hej dziewczyny! Chciałabym się przywitać i poprosić o dołączenie do Waszego zacnego grona
z OM termin na 12.04, ale pierwsza poważniejsza wizyta z ustaleniem terminu dopiero w tą środę
To niby moje drugie dziecko, ale czuję jak totalna nowicjuszka
Zdaje się, że przez te 19 lat, które upłynęły od mojego pierwszego porodu wiele rzeczy się pozmieniało
Czytam Was właściwie od początku i oczom nie wierzę - badania prenatalne? poduchy ciążowe? Jakiś kosmos 
Maja1990
Zaangażowana w BB
Przepraszam ale twój nick przeczytałam jako lekkość odbytuHej dziewczyny! Chciałabym się przywitać i poprosić o dołączenie do Waszego zacnego gronaz OM termin na 12.04, ale pierwsza poważniejsza wizyta z ustaleniem terminu dopiero w tą środę
Zdaje się, że przez te 19 lat, które upłynęły od mojego pierwszego porodu wiele rzeczy się pozmieniało
Czytam Was właściwie od początku i oczom nie wierzę - badania prenatalne? poduchy ciążowe? Jakiś kosmos
![]()
19 lat różnicy między dziećmi? Wow. Ile masz lat?
Idę sama, bo mąż musi syna z przedszkola zabrac i ogólnie z maluchami zostać, ale akurat tak wolę, ja jak mam w sobie takie emocje to wolę być samaTrzymam!I wierzę, że będzie dobrze. Idziesz sama?
niezapominajka876
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki i dawaj znać zaraz po! Wszystkie zwieracze ściśnięte mocno!Idę sama, bo mąż musi syna z przedszkola zabrac i ogólnie z maluchami zostać, ale akurat tak wolę, ja jak mam w sobie takie emocje to wolę być sama![]()
Maja1990
Zaangażowana w BB
Też tak mam. Trzymam kciukiIdę sama, bo mąż musi syna z przedszkola zabrac i ogólnie z maluchami zostać, ale akurat tak wolę, ja jak mam w sobie takie emocje to wolę być sama![]()
lekkość_bytu
Aktywna w BB
Pewna jestem, że nie jedna osoba z hemoroidami by sobie takiej lekkości życzyłaPrzepraszam ale twój nick przeczytałam jako lekkość odbytumówię ale kogoś poniosło
19 lat różnicy między dziećmi? Wow. Ile masz lat?
natizpolski
Aktywna w BB
HejHej dziewczyny! Chciałabym się przywitać i poprosić o dołączenie do Waszego zacnego gronaz OM termin na 12.04, ale pierwsza poważniejsza wizyta z ustaleniem terminu dopiero w tą środę
![]()
Powodzenia !Dziewczyny trzymajcie kciuki za te moje prenatalne, boję sięnie umiałam wczoraj zasnąć, śniły mi się głupoty...boję się, że usłyszę coś złego, że wyjdą duże ryzyka i będzie stres kolejne tygodnie, boję się że nie będzie już serduszka....ogólnie mam stres.
Mam na 15:30, o 15 wychodzę...
Trzymam kciuki!
Czekamy na update po wizycie
reklama
Witaj! Też mam "dziecko" 19 letnieHej dziewczyny! Chciałabym się przywitać i poprosić o dołączenie do Waszego zacnego gronaz OM termin na 12.04, ale pierwsza poważniejsza wizyta z ustaleniem terminu dopiero w tą środę
![]()
Podziel się: