Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oby były u ciebie II kreskiHaha, dzisiaj teoretycznie licząc już jako nowy dzien rano będzie 9dpo według objawów, bo nie robiłam testów owu w tym cykluale nie liczę tego, sprawdziłam w aplikacji, bo testować nie będę wcześniej, bo to miał być cykl bez starań
Ciekawa też jestem Twojego testowania
![]()
Mamy w tym samym terminieWedług kalendarza i testów owulacja jest dzisiaj - maluszku zapraszam![]()
Nigdy Ci same nie pekaly? Moze kurde przy trzech ktorys sie wylamie… a czas zleci, wiemy, ze leci nam szybko, trzymam mocno kciuki, zeby sie udalo!U nas wczoraj podziałane ale też obudziłam się z dołem i znowu tym uczuciem sprzed 5 lat, że człowiek wie..... ale mimo.wszystko się łudzi.
Chyba wolałabym nie działać w tym cyklu a tak będę żyła nadzieja aż do zbadania proga za 1,5 tygodnia. Bałam się tych trzech pęcherzyków jeszcze wczoraj no i też głównie dlatego zrezygnowałam z ovitrel, a doskonale wiadomo że nic mi samo nie pęknie.... Cykle mam 35 dyniowe. (Fuck!) Więc tyle mnie teraz czeka czasu czekania że odechciewa się wszystkiego. Przecież kolejna "owulacja" już ta na lekach prawie za półtora miesiąca dopiero![]()
12 lat temu ciazowe mi sie sprawdzily, nie przeklamywalyDzień dobry :-) ja też witam się z wami z kawusia :-)
zamówiłam dwa dni temu pierwszy raz jakiś pakiecik testów.. nie pamiętam jakie były wasze opinie na temat one step? W przyszłym tygodniu zamierzam wypróbować![]()