reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
U nas wczoraj podziałane ale też obudziłam się z dołem i znowu tym uczuciem sprzed 5 lat, że człowiek wie..... ale mimo.wszystko się łudzi. :(
Chyba wolałabym nie działać w tym cyklu a tak będę żyła nadzieja aż do zbadania proga za 1,5 tygodnia. Bałam się tych trzech pęcherzyków jeszcze wczoraj no i też głównie dlatego zrezygnowałam z ovitrel, a doskonale wiadomo że nic mi samo nie pęknie.... Cykle mam 35 dyniowe. (Fuck!) Więc tyle mnie teraz czeka czasu czekania że odechciewa się wszystkiego. Przecież kolejna "owulacja" już ta na lekach prawie za półtora miesiąca dopiero 😓

Cześć dziewczyny 🙂 miłego piątkowego dnia wam życzę 🙂 ja jakaś śpiąca cały czas jestem ale to chyba wina duphastonu brzuch też mnie pobolewa trochę,a tu jeszcze tyle czasu trzeba czekać 😥

Haha, dzisiaj teoretycznie licząc już jako nowy dzien rano będzie 9dpo według objawów, bo nie robiłam testów owu w tym cyklu 😝 ale nie liczę tego, sprawdziłam w aplikacji, bo testować nie będę wcześniej, bo to miał być cykl bez starań 🙈😁 Ciekawa też jestem Twojego testowania 😀😊
oby były u ciebie II kreski 🥰 kiedy będziesz testować?

ja wiem co będzie z moim testowaniem więc nawet na nic nie liczę 😂 biel nad bielą

U nas wczoraj podziałane ale też obudziłam się z dołem i znowu tym uczuciem sprzed 5 lat, że człowiek wie..... ale mimo.wszystko się łudzi. :(
Chyba wolałabym nie działać w tym cyklu a tak będę żyła nadzieja aż do zbadania proga za 1,5 tygodnia. Bałam się tych trzech pęcherzyków jeszcze wczoraj no i też głównie dlatego zrezygnowałam z ovitrel, a doskonale wiadomo że nic mi samo nie pęknie.... Cykle mam 35 dyniowe. (Fuck!) Więc tyle mnie teraz czeka czasu czekania że odechciewa się wszystkiego. Przecież kolejna "owulacja" już ta na lekach prawie za półtora miesiąca dopiero 😓
Nigdy Ci same nie pekaly? Moze kurde przy trzech ktorys sie wylamie… a czas zleci, wiemy, ze leci nam szybko, trzymam mocno kciuki, zeby sie udalo! :)

Dzień dobry :-) ja też witam się z wami z kawusia :-)
zamówiłam dwa dni temu pierwszy raz jakiś pakiecik testów.. nie pamiętam jakie były wasze opinie na temat one step? W przyszłym tygodniu zamierzam wypróbować 😎

reklama
Hejka. Ja się wtrącę z cytologią. Robiłam niedawno cytologię płynną z hpv, no i hpv nie ma, ale w cytologii mam „Nie stwierdza się śródnabłonkowej neoplazji ani raka. Inne zmiany nienowotworowe. Zmiany odczynowe związane z: zapaleniem i/lub typową regeneracją”. Miała któraś z was taki wynik? Czy to oznacza infekcję i powinnam iść do ginekologa? Niedawno robiłam wszystkie posiewy i nic nie wyszło, ale widocznie coś tam jednak jest nie tak.

Do góry