Megipta
Fanka BB :)
DziękujęHej :* pewnie ! Dopisać cię na ławeczkę czy na testowanie? Opowiedz nam coś o sobie![]()
Moja droga jest trochę kręta, smutna i zawiła. Jestem mama 2ch chłopców (prawie 3 latka z którym nie mieliśmy problemu z zajściem bo w 2cs ) i prawie 10 miesięczniaka, tu pomiędzy chłopakami miałam problem z zajściem bo zaliczyłam i poronienie w 8 tygodniu w styczniu 24 a w lutym biochemia. Synek jest strzałem z marca. Po porodzie w listopadzie chcieliśmy starać sie o trzecie dziecko ale po ślubie, który mieliśmy na początku sierpnia tego roku. Los chciał, ze organizm nie zachowywał sie prawilnie i zaszłam w ciążę bliźniacza, jeden zarodek przestał rozwijać się w 6-7 tygodniu a córkę urodziłam martwą w 17 tygodniu ciąży na dwa tygodnie przed ślubem. Niestety przyczyną nie jest znana. Z lekarstw stosuje acard150 od pozytywnego testu (wskazania po pierwszym porodzie, który był wywoływany w 37tyg z powodu nadciśnienia) a po pierwszym poronieniu i badaniu na trombofilie (mam pai hetero) stosuje też clexane 0,4 i udało sie urodzić i donieść szczęśliwie ciaze bez wywoływania. Niestety ta ostatnia mimo stosowania leków złamała mi serce, szczególnie, ze byla to moja wymarzona corka. Dużo musiałam przegadać z mężem temat i wracamy do starań. Nie chcemy zakończyć tematu dzieci na pochowanie córki na cmentarzu. Miałam zabieg łyżeczkowania w pełnej narkozie, @ dostalam po 41 dniach naturalnie a owulacja żyła własnym torem i niestety nie wiem kiedy byla, sledze natomiast skoki temperatury i zatestuje dla pewności czy coś zaskoczyło 23.09 więc możesz mnie dać na testowanie chociaż nie spodziewam sie rewelacji