Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień Dobryja też się dziś skusiłam nasikać.no i niby człowiek wiedział co zobaczy a się głupio łudził..
![]()
No ja w lutym miałam biochema w którym ledwo na 10mlU było widać w 15dpo zaskoczyło dlatego pytam bo wszystko moze sie zadziać17 dpo to na pewno byłaby już gruba krecha, mi normalnie pokazały kreskę te testy w pierwszej ciąży.
RozumiemRobiłam albo płytkowe 20 albo strumieniowe 10, na żadnym nic nie wyszło![]()
No ja w lutym miałam biochema w którym ledwo na 10mlU było widać w 15dpo zaskoczyło dlatego pytam bo wszystko moze sie zadziać
Rozumiem![]()
No tak, biochema faktycznie może nie wykryć.No ja w lutym miałam biochema w którym ledwo na 10mlU było widać w 15dpo zaskoczyło dlatego pytam bo wszystko moze sie zadziać
Rozumiem![]()
Ja w tym cyklu na za wiele nie liczyłam,bo był tylko jeden stosunek w 16dc
Jak ja to znam, zwłaszcza w tym cyklu![]()