reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Za mała główka względem tygodnia ciąży

reklama
Nie to chciałam usłyszeć. Potrzebuje wsparcia a nie dobicia
Wszystko będzie dobrze!!!

Lepiej?
Nie wolisz, żeby ktoś popatrzył realistycznie zamiast głupio pisać, że na pewno jest ok? Poza tym nikt Cię nie dobił, bo nic złego nie napisała, zapytała słusznie czy były pomiary robione wcześniej. Bo jeżeli cały czas jest taki rozjazd to ok, ale jeżeli nagle wszystko rośnie, a głowa nie, to warto byłoby się temu przyjrzeć.

Natomiast pomiary zawsze mają margines błędu, zależy jak lekarz złapie na ekranie.

Rozumiem i dziękuję za opinię.
Najbardziej martwi mnie fakt, iż jest mniejsza niż powinna być w tym tygodniu .
Co innego jakby była odpowiednia względem tygodnia ciąży.
Tymbardziej, że wcześniej była w normie. ..
Gdyby było tak, że wszystkie wymiary zgadzają się z 50tym centylem, to każde dziecko rodziłoby się identyczne, w jednak jest zakres od 10 do 90 centyla

Wcześniejsze były w 50 centylach . Trafiłam na lekarza który nie wspiera a dobija. Wysyła na rentgen który jest szkodliwy . I starszy że jeśli nie zrobię to odmawia prowadzenia ciąży

reklama
Wcześniejsze były w 50 centylach . Trafiłam na lekarza który nie wspiera a dobija. Wysyła na rentgen który jest szkodliwy . I starszy że jeśli nie zrobię to odmawia prowadzenia ciąży
Tak tak, my tu też nie wspieramy, bo nie mowimy, ze będzie dobrze?

Jak nie chcesz poszerzać diagnostyki to czego oczekujesz od lekarza? Że przyklaśnie?

Do góry