Karola0093
Zaangażowana w BB
Dlatego też zależy mi na szybkiej wizycie u gina żeby w razie potrzeby włączył mi jakieś leki .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyzwanie to będzie u mnie
Mam w domu 11 latka (listopad) , 2 latka no i będzie niemowlę. Taka różnica wieku to jest hardkor między najstarszym a najmłodszym bo trzeba wygospodarować czas dla każdego![]()
U mnie ta sama sytuacja więc wiem co czujesz. Codziennie myślę czy wszystko dobrze u bejbika.A ja zaczynam się stresować przed wizytą w środępo czterech stratach mam armagedon emocjonalny
Poza tym mam taki pociąg do pomidorów z cebulą i kiszonych ze dziś narzeczonemu z talerza zawinęłam w restauracji![]()
To też nie dobrze, ale też różnie z tym mam.Współczuję ja tylko wczoraj raz wymiotowałam, ale podchodzę do jedzenia jak do jeżanic mi nie smakuje i nie ważne co bym nie próbowała wymyślić w głowie co bym mogła zjeść to wszystko mnie wzdryga i nic nie cieszy
![]()
To niedobrze. Takie momenty najgorsze, oby jak najmniej.Hej dziewczyny ja za to dziś mega źle sie czułam, albo ciśnienie albo ciążamyślałam że zemdleje, nie mogłam stać w ogóle, ciągle słabo i do tego niedobrze, nie mdłości tylko takie uczucie głodu jakby ale aż mnie nosiło a jeszcze dziś bierzmowanie mąż miał chrześniaczki i ledwo pojechałam na imprezę bo do kościoła rady nie dałam
Na szczęście się udało wszystko i w same urodziny czułam się w miarę dobrze.Jak urodziny?
Powiem Ci, że i mnie mdłości dopadły okropne. Nic jeść normalnie nie mogę a na samą myśl o jedzeniu robi mi się niedobrze i wszystko w gardle staje. Jestem dzisiaj o misce rosołu.
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeWitam wszystkich. Jeszcze bardzo nieśmiało ale chciałam się przywitać. Narazie zobaczyłam 2 kreski choć druga bardzo blada. To taki mega początek bo z obliczeń wychodzi 4+2, a termin 29 maj. Strach ogromny bo jestem po 3 stratach ale trzeba być dobrej myśli bo teraz tylko to mi zostało. Do lekarza chciałabym iść teraz w tym tygodniu ze względu na te straty, ale też na leki które zażywam i odstawiłam jak zobaczyłam dwie kreski. Wiem że za dużo narazie nie zobaczę na USG, ale człowiek będzie trochę spokojniejszy. Poza tym zależy mi też na znalezieniu dobrego lekarza, gdyż byłaby to moja 4 CC i chciałabym czuć się zaopiekowana w 100%. Mój wiek na dzień dzisiejszy 32 lata. No... to chyba tyle na początek ;-)
O to masz 2latka jak jaCześć!
Do lekarza umów się jak beta HCG będzie miała stężenie 1000 (wtedy pęcherzyk powinien być w macicy), przy stężeniu 10000 (widać zarodek z akcją serca).
Jeśli jesteś po 3 stratach dorzuć też progesteron (odpowiada za utrzymanie ciąży).
I no ! Ja też mam 32 lata skończone. 2 chłopców na pokładzie 10 i 2 latek.
Jasne. Moja siostra z kolei mówiła, że co rano czuję się jakby miała mega kaca, chociaż, co oczywiste nie piła nicCześć dziewczyny. czy dziwne uczucie, tak jakby rozbieralo mega przeziębienie to też może być objaw ciąży?