Oo to będzie też wesoło, u mnie córcia 5 miesięcyWitam wszystkie majóweczki, właśnie się dowiedzieliśmy że mamy termin na 15.05.2026r.
Jutro postaram się nadrobić wasze wpisy, aby was poznać
Melduję się na forum po rocznej przerwie, 11 miesięczna córeczka na pokładzie więc będzie wesoło![]()
reklama
iwona0604
Fanka BB :)
Oo to będzie też wesoło, u mnie córcia 5 miesięcy![]()
Ooo czyli jednak są lepsi od nas
Szaleństwo
93kora
Moderator
Nie nie, serduszko nie musi być od 3 mm.Cześć dziewczyny! Długo zwlekałam żeby się przywitać, śledzę Was od początku. Moj termin z OM to 8 maja, mam nadzieję że dotrwam z Wami. W domu mam synka, 3 i pół roku, w maju poroniłam dokładnie w 6 tygodniu. Teraz jestem 6w3d, byłam dzis na wizycie, zarodek jest w macicy, ma 2 mm ale serduszka jeszcze nie ma, doktor powiedział ze to normalne bo widaćod 3 mm. To była wpadkowa wizyta, teraz w czwartek mam swojego prowadzącego, mam nadzieję że będzie już słuchać serduszko. Trzymam kciuki za Was wszystkie.
93kora
Moderator
Zdarza się. Może być to stara krew, może być po seksie no jak jakieś naczynko pękło. Ale może mieć też inne podłoże. Badałaś progesteron?Hej hej , u mnie termin 4 majale mam pytań kilka
u mnie w 5t4d pojawiło się jednorazowe plamienie jak w drugi dzień miesiączki na szczęście wszystko dobrze jest tylko od kilku dni bóle brzucha i dziś zauważyłam lekko brązową wydzieline i znów zaczynam sie martwić. Czy któraś z was miała cos podobnego ? Jak tak to prosze opowiedzcie jak to u was wyglądało
![]()
93kora
Moderator
I superHej dziewczyny ja już po USG i mamy serduszkoi pięknie wszystko rośnie także termin mam na 05.05.2026
93kora
Moderator
Serce widać jeśli beta osiągnie stężenie 10000Nie mam pojęcia, tak powiedział lekarz dzisiajbędę u swojego w czwartek to podpytam. Nie badałam teraz bety, ale słyszałam że serduszko jest od ok 10000 a u mnie jeśli przyrasta o te 66 procent to dziś byłoby około 6000. Nie czytam nawet , nie chce się dodatkowo stresować, po poronieniu człowiek ma najczarniejsze scenariusze w głowie
czekam już grzecznie do czwartku
aleks_
To sporo nas tu chyba z około roczniakami na pokładzieWitam wszystkie majóweczki, właśnie się dowiedzieliśmy że mamy termin na 15.05.2026r.
Jutro postaram się nadrobić wasze wpisy, aby was poznać![]()
Melduję się na forum po rocznej przerwie, 11 miesięczna córeczka na pokładzie więc będzie wesoło![]()
aleks_
a ja myślałam, że noworodek i dwulatek, to będzie wyzwanieOo to będzie też wesoło, u mnie córcia 5 miesięcy![]()
reklama
93kora
Moderator
Wyzwanie to będzie u mniea ja myślałam, że noworodek i dwulatek, to będzie wyzwanie![]()
Mam w domu 11 latka (listopad) , 2 latka no i będzie niemowlę. Taka różnica wieku to jest hardkor między najstarszym a najmłodszym bo trzeba wygospodarować czas dla każdego