WIKTORIA93
Zaciekawiona BB
My też dzisiaj po wizycie. Dzieciątko rośnie ma już prawie 3 cm. Serduszko bije. Czekamy na prenatalne 10 grudnia 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I ja wizyta w poniedziałek o 11. Jestem lekko spanikowanacudownieto który? tc?
no u mnie się też nie sprawdziłozachcianki miałam na kiszonki i czisburgery i dziewczynka.
wizytę mam w najbliższy poniedziałek 24.11 a Ty kiedy kolejną?![]()
Ja też dzisiaj równiutkie 8+0no to identyko!![]()
no to identyko!![]()
U mnie dziś 8+1, więc też jestem z Wami dziewczynyJa też dzisiaj równiutkie 8+0![]()
Cukrzyca ciążowa jest od 92?? Kurczę, też sie obawiam jej, ale odstawiłam metforminę, a cukry na czczo mam wyjątkowo niskie w ciąży, 77, 78, 83 - przed ciążą potrafiły byc 97, 98. Nie mam pojecia od czego to zalezy.Glukoze mam 91... To tak na granicy :/ ciekawe co powie lekarz za tydzień.
Ja słyszałam, że od 94Cukrzyca ciążowa jest od 92?? Kurczę, też sie obawiam jej, ale odstawiłam metforminę, a cukry na czczo mam wyjątkowo niskie w ciąży, 77, 78, 83 - przed ciążą potrafiły byc 97, 98. Nie mam pojecia od czego to zalezy.
Pewnie dostaniesz skierowanie na krzywą cukrową - ja mam z automatu przypisaną na 1 trymestr.