reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Hej dziewczyny ♥️ dziś10+3, ja już po wizycie, maluch ma 3cm :D już było widać ręce i nogi nawet. Dostałam skierowanie na szpital z powodu wysokiego ciśnienia i pulsu mimo brania dopegytu i acardu więc jutro kładę się na oddział i zobaczymy co dalej. Kolejną wizytę zaplanował mi na 16.12 . Dostałam też skierowanie na USG genetyczne i badania pappa, jutro będę się zapisywać mam nadzieję że znajdą termin ☺️

Hej, super że wasze wizyty wypadają dobrze i dzieciaki rosną! Ja swoją wizytę kolejną mam dopiero za tydzień w środę i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu 🥲 dziś przez większość dnia dość mocno pobolewa mnie podbrzusze (wcześniej też pobolewało ale zdecydowanie mniej wyczuwalne to było) no i jak zwykle jestem tym zaniepokojona.. jutro 10+0 🥹

Glukoze mam 91... To tak na granicy :/ ciekawe co powie lekarz za tydzień.
Cukrzyca ciążowa jest od 92?? Kurczę, też sie obawiam jej, ale odstawiłam metforminę, a cukry na czczo mam wyjątkowo niskie w ciąży, 77, 78, 83 - przed ciążą potrafiły byc 97, 98. Nie mam pojecia od czego to zalezy.

Pewnie dostaniesz skierowanie na krzywą cukrową - ja mam z automatu przypisaną na 1 trymestr.

reklama
Cukrzyca ciążowa jest od 92?? Kurczę, też sie obawiam jej, ale odstawiłam metforminę, a cukry na czczo mam wyjątkowo niskie w ciąży, 77, 78, 83 - przed ciążą potrafiły byc 97, 98. Nie mam pojecia od czego to zalezy.

Pewnie dostaniesz skierowanie na krzywą cukrową - ja mam z automatu przypisaną na 1 trymestr.
Ja słyszałam, że od 94

Do góry