Kinga0402
Fanka BB :)
Ja w ciąży ratuję się czym mogęale super wieści dziewczyny
ps. zamówiłam mcdonalda właśniea dopiero skończyłam aferę z córeczką ze nie może żelek dużo jeść. sama się pogubiłam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w ciąży ratuję się czym mogęale super wieści dziewczyny
ps. zamówiłam mcdonalda właśniea dopiero skończyłam aferę z córeczką ze nie może żelek dużo jeść. sama się pogubiłam
![]()
rozumiem Cię!Ja w ciąży ratuję się czym mogęnie patrze już co to, byle móc to zjeść
![]()
Ja mam cały czas ochotę na kebab i pizzę.Ja w ciąży ratuję się czym mogęnie patrze już co to, byle móc to zjeść
![]()
Kurde też bym zjadlaale super wieści dziewczyny
![]()
wysłałabym Ci, gdybym mogłaKurde też bym zjadlaale u mnie nie dowożą
![]()
Omg, mi jedynie jedzenie jakie wchodzi bez odruchu wymiotnego to mcchiken i mcwrap. I najgorsze jest to, że jak zamówię to po 15minutach jest, więc ekspresowo. Teraz jeszcze wejdzie drwal i kocham zakręcone frytki, które wtedy są dostępneale super wieści dziewczyny
![]()
pomyśl, że ja 8+0Omg, mi jedynie jedzenie jakie wchodzi bez odruchu wymiotnego to mcchiken i mcwrap. I najgorsze jest to, że jak zamówię to po 15minutach jest, więc ekspresowo. Teraz jeszcze wejdzie drwal i kocham zakręcone frytki, które wtedy są dostępne
Super, że niektóre z was znają płeć. Ja z moim obecnie 8+4 czuję się daleko w tyle![]()
ja też mam fazę!Ja od tygodnia jem na śniadanie obiad i kolację twarożek ze szczypiorkiem![]()