matkaniewariatka
Fanka BB :)
nie wspominając o kapuście kiszonej - tak samo jak w ciąży z córeczką.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam w domu syna po jelitówce i nie mogę sobie pozwolić żeby jeść fast foodJa aktualnie mam cały czas odrzut od wszystkiego, mdli mnie i mam przez to problem żeby cokolwiek wcisnąć. Więc jeśli już pomyślę o czymś, co jestem w stanie zjeść, to zamawiam i nie mam wyrzutów sumienia![]()
Wgl to ciekawa jestem zawsze tych przesądów, że np. jak słodkie to jest dziewczynka a jak słone to chłopiec. W pierwszej ciąży jadłam tyle słodkiego, że w żyłach płynęła mi czekolada a się chłopak urodziłnie wspominając o kapuście kiszonej - tak samo jak w ciąży z córeczką.
I ja!Ja od tygodnia jem na śniadanie obiad i kolację twarożek ze szczypiorkiem![]()
cudownieJestem po wizycie, wszystko dobrze, mam założoną kartę ciąży![]()
no u mnie się też nie sprawdziłoWgl to ciekawa jestem zawsze tych przesądów, że np. jak słodkie to jest dziewczynka a jak słone to chłopiec. W pierwszej ciąży jadłam tyle słodkiego, że w żyłach płynęła mi czekolada a się chłopak urodził
A kiedy masz teraz wizytę? Bo kojarzę, że też miałaś chyba dość dawno
wychodzi że 8+0cudownieto który? tc?
no u mnie się też nie sprawdziłozachcianki miałam na kiszonki i czisburgery i dziewczynka.
wizytę mam w najbliższy poniedziałek 24.11 a Ty kiedy kolejną?![]()
no to identyko!wychodzi że 8+0![]()
Ja w ogóle nie miałam ochoty na słodkie tylko na słono i np pieczarki marynowane mogła jeść i pić z nich tą wodę i też mam córkęWgl to ciekawa jestem zawsze tych przesądów, że np. jak słodkie to jest dziewczynka a jak słone to chłopiec. W pierwszej ciąży jadłam tyle słodkiego, że w żyłach płynęła mi czekolada a się chłopak urodził
A kiedy masz teraz wizytę? Bo kojarzę, że też miałaś chyba dość dawno
mój uwielbia babskie towarzystwoJa w ogóle nie miałam ochoty na słodkie tylko na słono i np pieczarki marynowane mogła jeść i pić z nich tą wodę i też mam córkęteraz to samo.. zero ochoty na słodkie..
Ps. Mąż przechodzi załamanie nerwowe że będą 2 dziewczyny, a 3 w domu![]()