10 lat temu po porodzie trafiłam do szpitala z podejrzeniem TIA. Wyniki dedimerow byly wtedy ponad 28 tysięcy itd.. Ale objawy typu drętwienie lewej strony ciała bełkotliwa mowa same minęły w szpitalu. Od tamtej pory nic się nie działo ale lęk jest zwłaszcza że ostatnie taki migotanie mialam miesiąc temuIdź do rodzinnego po skierowanie do kardiologa lub na holter. W ciąży muszą Cie przyjąć szybko. Ja mam czasami arytmię w stresie i dużym zmęczeniu ale biorę clexane i acard
reklama
Niestety wg Książeczki od diabetologa na czczo maks 90Brzmi lepiejGoogle mi powiedziało ze 92. A nie sprawdzałam w sumie jak było podane w książeczce co mam z 1 ciazy.
matkaniewariatka
Fanka BB :)
dokładnieDużo się mówi o kobiecej intuicjiWiesz.. masz 50% szans
![]()
eeee, nie wszyscy! moj od początku marzył o dziewczynce, choć oczywiście mówił ze z każdej opcji będzie szczęśliwy (bardzo długie starania i straty po drodze więc nawet nie śmieliśmy dyskutować wiele o płci)Moj juz ma 4 kobitki w domu( plus kotka) i powtarza ze jest mu to obojetne czy bedzie chlopiec czy dziewczynka ale wiem ze jak kazdy facet podswiadomie chce syna.
Brawurka
Tym bardziej bym się umówiła do kardiologa10 lat temu po porodzie trafiłam do szpitala z podejrzeniem TIA. Wyniki dedimerow byly wtedy ponad 28 tysięcy itd.. Ale objawy typu drętwienie lewej strony ciała bełkotliwa mowa same minęły w szpitalu. Od tamtej pory nic się nie działo ale lęk jest zwłaszcza że ostatnie taki migotanie mialam miesiąc temu
panna_anna
ja po córce dużo ubrań oddałam, ale kupowałam też wszystko raczej w neutralnych kolorach. Dopiero teraz ma trochę różowych ubrań bo już sama mówi że różowy to jej ulubiony kolordokładniejest mi absolutnie to wszystko jedno, ale jedyne co mam po córci to łóżeczko i ubranka, więc jak będzie chłopak to pierwsze miesiące czekają go w ubraniach w kwiatuszki - na szczęście będzie za mały żeby protestować, no nie?
![]()
Myślę że taki maluch raczej się nie obrazi i też bym bodziaki czy coś zakładała po córce. U mnie największy problem że poprzednia się urodziła w grudniu a teraz będzie letnie dziecko także np te najmniejsze rozmiary i tak będę musiała kupić nowe bo tam wszystko z długim rękawem i spodnie, otulacze, kocyki. Wszystko zimowe.
matkaniewariatka
też mi się wydawało, że kupowałam neutralne, bo głównie beżowe, ale jak zdjęcia oglądam to wszędzie jakaś mikro falbanka lub kwiatekja po córce dużo ubrań oddałam, ale kupowałam też wszystko raczej w neutralnych kolorach. Dopiero teraz ma trochę różowych ubrań bo już sama mówi że różowy to jej ulubiony kolor
Myślę że taki maluch raczej się nie obrazi i też bym bodziaki czy coś zakładała po córce. U mnie największy problem że poprzednia się urodziła w grudniu a teraz będzie letnie dziecko także np te najmniejsze rozmiary i tak będę musiała kupić nowe bo tam wszystko z długim rękawem i spodnie, otulacze, kocyki. Wszystko zimowe.
no to faktycznie, czeka Cię odświeżenie bobasowej garderoby
Kociara 10996
Zaciekawiona BB
Ja to się teraz czuję jak mama pierwszego dziecka i to jeszcze córeczka będzie nie wiem jak ją obsłużyć
ubranka po synkach już dawno poszły w świat bo mają 11 i 9 lat nic nie mam dla takiego maluszka
aiszka
mój mąż też strasznie marzy o córce, ja mam 7 letnią siostrę i ma z nią mega relacje, ale znowu u nas się w ogóle chłopcy nie rodzą w rodzinie więc chłopak by zrobił furorędokładniejest mi absolutnie to wszystko jedno, ale jedyne co mam po córci to łóżeczko i ubranka, więc jak będzie chłopak to pierwsze miesiące czekają go w ubraniach w kwiatuszki - na szczęście będzie za mały żeby protestować, no nie?
eeee, nie wszyscy! moj od początku marzył o dziewczynce, choć oczywiście mówił ze z każdej opcji będzie szczęśliwy (bardzo długie starania i straty po drodze więc nawet nie śmieliśmy dyskutować wiele o płci)mówi że kocha być tatą dziewczynusi, mają niesamowitą relację, a córka to jest tak tatusiowa że były etapy kiedy byłam aż zazdrosna, do dziś na noc tylko z tatą zasypia
![]()
reklama
U mnie w rodzinie też same córki. Mam jakieś minimalne przeczucie, że u mnie będzie chłopak, ale tak w ogólnym ujęciu to mi w sumie obojętnie.mój mąż też strasznie marzy o córce, ja mam 7 letnią siostrę i ma z nią mega relacje, ale znowu u nas się w ogóle chłopcy nie rodzą w rodzinie więc chłopak by zrobił furorę![]()
Podziel się: