reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

Idź do rodzinnego po skierowanie do kardiologa lub na holter. W ciąży muszą Cie przyjąć szybko. Ja mam czasami arytmię w stresie i dużym zmęczeniu ale biorę clexane i acard
10 lat temu po porodzie trafiłam do szpitala z podejrzeniem TIA. Wyniki dedimerow byly wtedy ponad 28 tysięcy itd.. Ale objawy typu drętwienie lewej strony ciała bełkotliwa mowa same minęły w szpitalu. Od tamtej pory nic się nie działo ale lęk jest zwłaszcza że ostatnie taki migotanie mialam miesiąc temu

reklama
Dużo się mówi o kobiecej intuicji :) Wiesz.. masz 50% szans 😄
dokładnie 😂 jest mi absolutnie to wszystko jedno, ale jedyne co mam po córci to łóżeczko i ubranka, więc jak będzie chłopak to pierwsze miesiące czekają go w ubraniach w kwiatuszki - na szczęście będzie za mały żeby protestować, no nie?😂
Moj juz ma 4 kobitki w domu( plus kotka) i powtarza ze jest mu to obojetne czy bedzie chlopiec czy dziewczynka ale wiem ze jak kazdy facet podswiadomie chce syna.
eeee, nie wszyscy! moj od początku marzył o dziewczynce, choć oczywiście mówił ze z każdej opcji będzie szczęśliwy (bardzo długie starania i straty po drodze więc nawet nie śmieliśmy dyskutować wiele o płci) 😁 mówi że kocha być tatą dziewczynusi, mają niesamowitą relację, a córka to jest tak tatusiowa że były etapy kiedy byłam aż zazdrosna, do dziś na noc tylko z tatą zasypia 😂

10 lat temu po porodzie trafiłam do szpitala z podejrzeniem TIA. Wyniki dedimerow byly wtedy ponad 28 tysięcy itd.. Ale objawy typu drętwienie lewej strony ciała bełkotliwa mowa same minęły w szpitalu. Od tamtej pory nic się nie działo ale lęk jest zwłaszcza że ostatnie taki migotanie mialam miesiąc temu
Tym bardziej bym się umówiła do kardiologa

dokładnie 😂 jest mi absolutnie to wszystko jedno, ale jedyne co mam po córci to łóżeczko i ubranka, więc jak będzie chłopak to pierwsze miesiące czekają go w ubraniach w kwiatuszki - na szczęście będzie za mały żeby protestować, no nie?😂
ja po córce dużo ubrań oddałam, ale kupowałam też wszystko raczej w neutralnych kolorach. Dopiero teraz ma trochę różowych ubrań bo już sama mówi że różowy to jej ulubiony kolor 😄
Myślę że taki maluch raczej się nie obrazi i też bym bodziaki czy coś zakładała po córce. U mnie największy problem że poprzednia się urodziła w grudniu a teraz będzie letnie dziecko także np te najmniejsze rozmiary i tak będę musiała kupić nowe bo tam wszystko z długim rękawem i spodnie, otulacze, kocyki. Wszystko zimowe.

ja po córce dużo ubrań oddałam, ale kupowałam też wszystko raczej w neutralnych kolorach. Dopiero teraz ma trochę różowych ubrań bo już sama mówi że różowy to jej ulubiony kolor 😄
Myślę że taki maluch raczej się nie obrazi i też bym bodziaki czy coś zakładała po córce. U mnie największy problem że poprzednia się urodziła w grudniu a teraz będzie letnie dziecko także np te najmniejsze rozmiary i tak będę musiała kupić nowe bo tam wszystko z długim rękawem i spodnie, otulacze, kocyki. Wszystko zimowe.
też mi się wydawało, że kupowałam neutralne, bo głównie beżowe, ale jak zdjęcia oglądam to wszędzie jakaś mikro falbanka lub kwiatek 😆
no to faktycznie, czeka Cię odświeżenie bobasowej garderoby 😄 moja córka z początku września, więc też raczej długie rękawy, ale dużo takich basic body, piżam czy sweterków się znajdzie.

eeee, nie wszyscy! moj od początku marzył o dziewczynce, choć oczywiście mówił ze z każdej opcji będzie szczęśliwy (bardzo długie starania i straty po drodze więc nawet nie śmieliśmy dyskutować wiele o płci) 😁 mówi że kocha być tatą dziewczynusi, mają niesamowitą relację, a córka to jest tak tatusiowa że były etapy kiedy byłam aż zazdrosna, do dziś na noc tylko z tatą zasypia 😂
mój mąż też strasznie marzy o córce, ja mam 7 letnią siostrę i ma z nią mega relacje, ale znowu u nas się w ogóle chłopcy nie rodzą w rodzinie więc chłopak by zrobił furorę 😄

Właśnie dziewczyny jeśli macie jakieś złote rady na wyprawkę dla letniego dziecko to bardzo proszę bo pomimo że to moje 6 dziecko to pierwsze letnie 😀 z czego niesamowicie się cieszę. Dzieci mam z jesieni wszystkie :)

reklama
mój mąż też strasznie marzy o córce, ja mam 7 letnią siostrę i ma z nią mega relacje, ale znowu u nas się w ogóle chłopcy nie rodzą w rodzinie więc chłopak by zrobił furorę 😄
U mnie w rodzinie też same córki. Mam jakieś minimalne przeczucie, że u mnie będzie chłopak, ale tak w ogólnym ujęciu to mi w sumie obojętnie.

Do góry