reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Właśnie dziewczyny, robicie testy owulacyjne? Pokazałybyście jak u was wygląda "progres kreskowy" na tych właśnie testach? W sensie jak ta kreska się zmienia z dnia na dzień, czy ciemnieje stopniowo czy nic nic nic i nagle jest? 🤔
Moje dwa ostatnie cykle. W obu nie wyłapałam piku.. ale widać progres czy regres kresek 😁

Załączniki

• 20250918_085032.jpg
    20250918_085032.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 22
  • Screenshot_20250922_122902_Gallery.jpg
    Screenshot_20250922_122902_Gallery.jpg
    312,3 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Kurcze a mi dzisiaj na ekg wyszło że muszę iść pilnie do kardiologa. Już się na jutro umówiłam. W grudniu przed operacją miałam ekg to powiedzieli mi że jest lekka arytmia ale to może stres, a dziś wyszło że mam powtarzające się dodatkowe skurcze... także pewnie założą mi holter..

Właśnie dziewczyny, robicie testy owulacyjne? Pokazałybyście jak u was wygląda "progres kreskowy" na tych właśnie testach? W sensie jak ta kreska się zmienia z dnia na dzień, czy ciemnieje stopniowo czy nic nic nic i nagle jest? 🤔
Ja dla odmiany pokażę testy owulacyjne z PCOS, pomimo Piku na testach owulacji nie ma 🥲

Załączniki

• IMG_8474.jpeg
    IMG_8474.jpeg
    313,7 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_8473.jpeg
    IMG_8473.jpeg
    585,8 KB · Wyświetleń: 34
Kurcze a mi dzisiaj na ekg wyszło że muszę iść pilnie do kardiologa. Już się na jutro umówiłam. W grudniu przed operacją miałam ekg to powiedzieli mi że jest lekka arytmia ale to może stres, a dziś wyszło że mam powtarzające się dodatkowe skurcze... także pewnie założą mi holter..
Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego
U mnie ekg wyszło złe jak tarczyca "szalała"

Już jestem po owulacji, i dobrze bo odliczam do testowania, ale w środku ciągle mnie coś pobolewa, czyżby jakiś stan zapalny? Jakoś długo jak na owulację żeby 3dni bolało... Ale tylko taki rozpychający ból, zero pieczenia, swędzenia ani latania do łazienki. Jak wrócę z pracy chyba zrobię dla pewności jeszcze sikanca LH.

Już jestem po owulacji, i dobrze bo odliczam do testowania, ale w środku ciągle mnie coś pobolewa, czyżby jakiś stan zapalny? Jakoś długo jak na owulację żeby 3dni bolało... Ale tylko taki rozpychający ból, zero pieczenia, swędzenia ani latania do łazienki. Jak wrócę z pracy chyba zrobię dla pewności jeszcze sikanca LH.
Ja taki ból okropny miałam, właśnie w cyklu co zaszłam :)

reklama
Do góry