Karolinalina
Fanka BB :)
Bardzo biednyDzień dobry
Jakiś biedny ten wrzesień na pierwszej stronie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo biednyDzień dobry
Jakiś biedny ten wrzesień na pierwszej stronie![]()
Niby tak ale znam osoby które po szczepieniu gorzej przeszły chorobę niż te które się nie zaszczepiłyAle to szczepienie na covid niea na zadaniu tego abyś nie zachorowała. Zachorować można ale łagodniej się to przechodzi.
Hej dziękuję narobiłaś mi ochoty na kapuczine ale jestem dziś cały dzień w pracy i nie mam jak wypićDzień dobry
Dzisiaj dla odmiany podaję kapuczinę️
Dogorywam dzisiaj pod kolderka calutki dzień. Nasza Psina ma spokój od spacerów a mój kumpel od porannych pogaduszek ze mną
Co do szczepień to planuję niebawem na grypę, ostatnio zaszczepiłam się na krztuśca i muszę jeszcze odhaczyć pneumokoki
Na covida też się szczepiłam ale tylko jedną dawką.
Ale super,dobrze że się udało zmienić termin jeszcze chwila i będziesz miała to za sobąDzwonili ze szpitala, zmienili mi termin na 7 października![]()
Moje imieninyDzwonili ze szpitala, zmienili mi termin na 7 października![]()
Przestań...Ja taki ból okropny miałam, właśnie w cyklu co zaszłam![]()