reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Dzień dobry ❤️

Dzisiaj dla odmiany podaję kapuczinę 😂☕

Dogorywam dzisiaj pod kolderka calutki dzień. Nasza Psina ma spokój od spacerów a mój kumpel od porannych pogaduszek ze mną 😅

Co do szczepień to planuję niebawem na grypę, ostatnio zaszczepiłam się na krztuśca i muszę jeszcze odhaczyć pneumokoki 🙂
Na covida też się szczepiłam ale tylko jedną dawką.
Hej dziękuję narobiłaś mi ochoty na kapuczine ale jestem dziś cały dzień w pracy i nie mam jak wypić 🙈 w domu wieczorkiem nadrobię 😀A Tobie życzę dużo zdrówka 😀

Ja taki ból okropny miałam, właśnie w cyklu co zaszłam :)
Przestań... ;) marzenie żeby to było to. Narazie to ja się cieszę, że mojemu wyniki się lekko poprawiły! Oczywscie mam z tyłu głowy taka myśl, że jeden zdrowy szczęśliwy plemnik mógł właśnie dotrzeć do jajeczka i razem mogą się dobrze bawić ale staram się jeszcze nie wybierać imienia;) ... Hihihi..

A wlasnie bo gdzies mi przemknelo, te globulki co stosuje sie 6 h przed to typowo globulki, a jest po prostu zel ulatwiajacy? Tzn sprzyjajacy plemnikom? Obawiam sie, ze stosowanie globulek chwile przed totalnie wyzeruje mi libido ;/

reklama
moj rekordowy wynik 😂 zazwyczaj było w granicach 9-10 max 11

Załączniki

• Screenshot_20250922-150813.Diagnostyka (1).jpg
    Screenshot_20250922-150813.Diagnostyka (1).jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 77
  • Screenshot_20250922-150809.Diagnostyka (1).jpg
    Screenshot_20250922-150809.Diagnostyka (1).jpg
    83 KB · Wyświetleń: 78
Do góry