reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Ja mam dwie dawki na covid, brałam w pandemii i tyle. Nie planuje więcej. 2 lata temu w grudniu przechodziłam, ale dość lekko.

reklama
Dzień dobry ❤️

Dzisiaj dla odmiany podaję kapuczinę 😂☕

Dogorywam dzisiaj pod kolderka calutki dzień. Nasza Psina ma spokój od spacerów a mój kumpel od porannych pogaduszek ze mną 😅

Co do szczepień to planuję niebawem na grypę, ostatnio zaszczepiłam się na krztuśca i muszę jeszcze odhaczyć pneumokoki 🙂
Na covida też się szczepiłam ale tylko jedną dawką.

Jedyny test który Cię nigdy nie zawiedzie i zawsze cos pokaże to owulacyjny 😅😅
Właśnie dziewczyny, robicie testy owulacyjne? Pokazałybyście jak u was wygląda "progres kreskowy" na tych właśnie testach? W sensie jak ta kreska się zmienia z dnia na dzień, czy ciemnieje stopniowo czy nic nic nic i nagle jest? 🤔

Właśnie dziewczyny, robicie testy owulacyjne? Pokazałybyście jak u was wygląda "progres kreskowy" na tych właśnie testach? W sensie jak ta kreska się zmienia z dnia na dzień, czy ciemnieje stopniowo czy nic nic nic i nagle jest? 🤔
To moje ostatnie 3 cykle 😊 za każdym razem po ok 12godz owulka potwierdzona progesteronem

Załączniki

• IMG_4171.png
    IMG_4171.png
    573,6 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_4170.png
    IMG_4170.png
    532,4 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_4169.png
    IMG_4169.png
    514,4 KB · Wyświetleń: 32
witam się z wami ! Ja już wróciłam z lasu z grzybów 😍😍 wczoraj powinnam dostać okresu a tu cisza… 🙃 ale testy sa negatywne także mam nadzieję , że 🐒 zaraz przyjdzie😄 W tym miesiącu zastosuje te globulki feminum pregna trzeba czekać tylko na nowy cykl 🥹🥹

To moje ostatnie 3 cykle 😊 za każdym razem po ok 12godz owulka potwierdzona progesteronem
Omg mocno Ci cały czas druga kreska wychodzi 🫣 ja w tym cyklu monitoruje od 7 dc, dziś 12dc a druga kreska cały czas ledwo widoczna i nic się nie zmienia mimo AE według Flo owulacja jutro, zaczynam głupiec bo w poprzednich cyklach ładnie owulka wychodzila 🤔

witam się z wami ! Ja już wróciłam z lasu z grzybów 😍😍 wczoraj powinnam dostać okresu a tu cisza… 🙃 ale testy sa negatywne także mam nadzieję , że 🐒 zaraz przyjdzie😄 W tym miesiącu zastosuje te globulki feminum pregna trzeba czekać tylko na nowy cykl 🥹🥹

Dużo nazbierałaś? 😀
Kciuki za małpiszona żeby szybko przyszła 🤞🏻

reklama
Do góry