chociaż na nim można ujrzeć dwie krechyJedyny test który Cię nigdy nie zawiedzie i zawsze cos pokaże to owulacyjny![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chociaż na nim można ujrzeć dwie krechyJedyny test który Cię nigdy nie zawiedzie i zawsze cos pokaże to owulacyjny![]()
Ja planuje na grypę ale na Covid nie..Szczepilyscie się na covid dziewczyny?
Ja ani razu się nie szczepiłam.chora byłam tylko raz 3 lata temu na wakacjach w turcji.miałam tylko gorączkę 40 stopni.poza tym nic mi nie było.Szczepilyscie się na covid dziewczyny?
Ja zaszczepiłam się w pandemii 3 razy i więcej nie planuje. Na grypę też póki co nie planuje w zeszłym roku miałam dwa razy może w tym mnie oszczędzi aczkolwiek nie mówię, że nie zmienię zdaniaSzczepilyscie się na covid dziewczyny?
Ale to szczepienie na covid niea na zadaniu tego abyś nie zachorowała. Zachorować można ale łagodniej się to przechodzi.Ja planuje na grypę ale na Covid nie..
Szczepiłam się 3 raz na covid z racji zawodu i 3 lub 4 raz zachorowałam.. w to szczepienie nie wierzę![]()
Ja w pandemii w 2021r. chciałam w spokoju zorganizować i przeżyć własne wesele, więc zaszczepiłam się w podskokach dla świętego spokojuSzczepilyscie się na covid dziewczyny?