U mnie również 400. Hmmm u mnie niby powinna być owulacja wczoraj a dzisiaj od rana tak dziwnie czuję ten jajnik , lekko pobolewa. Boję się , że pęcherzyk nie pękł a ja będę mieć jakąś torbiel..400 mój ma.
Ja powoli zbliżam się do owulacji.
Bo lh ładnie rosnie a nie chce przegapić bo w poniedziałek mogę być po .
reklama
Paula. sz
Fanka BB :)
Miałaś juz torbiele ?U mnie również 400. Hmmm u mnie niby powinna być owulacja wczoraj a dzisiaj od rana tak dziwnie czuję ten jajnik , lekko pobolewa. Boję się , że pęcherzyk nie pękł a ja będę mieć jakąś torbiel..
Mi się to jeszcze nie zdążyło .
Raz w życiu. Ale pierwszy raz mnie tak kuje jajnik, zastrzyk miałam we wtorek. Miewasz bóle po owulacji? Może niepotrzebnie się denerwujeMiałaś juz torbiele ?
Mi się to jeszcze nie zdążyło .
Paula. sz
Po owulacji juz nie ale przed nie nazwałabym tego bólem. Taki dyskomfort.Raz w życiu. Ale pierwszy raz mnie tak kuje jajnik, zastrzyk miałam we wtorek. Miewasz bóle po owulacji? Może niepotrzebnie się denerwuje
Jestem ciekawa ile wychodowalam pęcherzyków.
Oby pęcherzyk jakiś idealnyPo owulacji juz nie ale przed nie nazwałabym tego bólem. Taki dyskomfort.
Jestem ciekawa ile wychodowalam pęcherzyków.

Ja złapałam wizytę na USG u innego ginekologa. Jakby widać pozostałości po pękniętym pęcherzyku i brak płynu. I tyle wiem , nie mogłam w ogóle się z nią dogadać . Totalnie nie wiem czy doszło do owulacji…
Paula. sz
Czyli jestes po owulacjiOby pęcherzyk jakiś idealny
Ja złapałam wizytę na USG u innego ginekologa. Jakby widać pozostałości po pękniętym pęcherzyku i brak płynu. I tyle wiem , nie mogłam w ogóle się z nią dogadać . Totalnie nie wiem czy doszło do owulacji…
A nie powinno być tego płynu?Czyli jestes po owulacji
Paula. sz
Plyn w zatoce Douglasa jest chwilę po owulacjiA nie powinno być tego płynu?
Czyli jak zastrzyk był we wtorek to już może go nie być tak? Dzięki za wyjaśnienie jestem w tym zielona dosłowniePlyn w zatoce Douglasa jest chwilę po owulacji
reklama
Paula. sz
Zastrzyk utrzymuje się nawet do 14 dniCzyli jak zastrzyk był we wtorek to już może go nie być tak? Dzięki za wyjaśnienie jestem w tym zielona dosłownie
Wiec będzie dawał fałszywie pozytywny test ciążowy.
Mi utrzymuje się 11 dni .wtedy beta wynosi 4
Potem najlepiej bete zrobić