*emi*25
teraz podwójna mamusia
ok fajnie jeszcze potem sobie pokminie a teraz mykam bo przybędzie zaniedlugo mój mężuch i musze udać,że długo przy kompie nie siedziałam....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zupka się gotuje w domciu posprzątane teraz sobie kawusiam i odpoczywam.Zaraz Stasiu zje jogurcik i pójdzie spać to dopiero będzie laba![]()
Emi jak tam od razu zacofanaMadzka-wiem taka zacofana jestem powinnam miec juz dawno je wszystkie,ale taka moja naura ze wszystko z opoznieniem kumam...![]()
Ty chcesz nas przekupić tymi rarytasami?;-)Witam Udomowione Mamuśki,
Piszę dopiero teraz bo potrzebowałam czasu na ochłonięcie porannych emocji. Moja Olcia zafundowała mi rano taką dawkę adrenaliny, że jeszcze teraz ją odczuwam. Bawiła się w chowanie w szafie. Za każdym razem powtarzam, że tak nie wolno. Ale jak nie wolno, to znaczy, że najfajniej. I wyleciały jedne drzwi. Na szczęście nie dotknęły jej, ale oglądałam ją ze wszystkich stron. Cóż strata do naprawienia, ale temat pękniętego lustra stał się powodem czterech telefonów od rodziny. A jak ja mam im wytłumaczyć, że to nic takiego, jak oni w innym języku do mnie gadają? Ehhh szkoda słów. Pozdrawiam Was cioteczki i zapraszam na kawkę. Mam też goferki z jabłkami:-)
Miłego dnia