reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
@ się zbilża więc bez kija nie podchodz.Pochmurno, duszno, dziecko mi z butów wyrosło, M mi zrobił z rana awanture,że nagle dziś wyrósł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale jak od dwóch tygodni powtarzam,że ma na styk to nie dociera:crazy::crazy::crazy::crazy:
Wybieram się do mamy jak pogoda pozwoli.
Bodzia idu do ciebie z kijem ofkors;-):laugh2::-pChłopa to przetrzymasz bo ten gatunek tak ma, przecież to oczywiste, że Lolek z dnia na dzień wyrósł i to na złość dzisiaj;-)Miłego wypadu do Mamy:tak::-):-) na chandrę słodziaka zółwiaka pożyczam
16_5_42.gif

My dzisiaj w domku,za oknem szaro i pada,zaraz PPd i wstawię zupkę i cały dzień będę się obijała:tak::tak::tak:
Anulka mój ulubiony obiboku;-):-D zaczynam powoli wdrażać w życie podobną filozofię życiową - milęgo lenienia

Mojego M znalazłam w Niechorzu na wakacjach w 2000roku.Pochodzi z Bydgoszczy.
e to już zajęty;-):laugh2::-D i za daleko by jeździć ze świeczką:rofl2:Anetka szczęściara jesteś i trzymaj w garści mocno;-)

My już pospacerowani w wymiarze minut 10 bo lejeeeeee:baffled:i wcale chyba nie zamierza przestawać:no:najwyżej pod wieczór śmigniemy na pacelek jak będzie pogoda:dry:na obiad leczo więc robi się samo, wczoraj odkuryz lam i poprałam więc dzisiaj mogę sobie troszku ponierobić. więc może kronikę rodzinną uzupełnię wreszcie:confused:póki co idę
3_4_102.gif
i brzdąca zabawiać bo go roznosi w chałupie:sorry2::laugh2:

Anulka mój ulubiony obiboku;-):-D zaczynam powoli wdrażać w życie podobną filozofię życiową - milęgo lenienia

My już pospacerowani w wymiarze minut 10 bo lejeeeeee:baffled:i wcale chyba nie zamierza przestawać:no:najwyżej pod wieczór śmigniemy na pacelek jak będzie pogoda:dry:na obiad leczo więc robi się samo, wczoraj odkuryz lam i poprałam więc dzisiaj mogę sobie troszku ponierobić. więc może kronikę rodzinną uzupełnię wreszcie:confused:póki co idę
3_4_102.gif
i brzdąca zabawiać bo go roznosi w chałupie:sorry2::laugh2:
Od razu obiboku:-p:-p:-p:-p prawda jest taka,że zbieram siły przed burzą:tak::tak::tak:Jak mój m. mi opowiada co chce zrobić w tym naszym mieszkanku to:szok::szok::szok::szok: a że mam mniej szczęścia niż Anetka i najlepsza pomoc ze strony mojego m. to nie przeszkadzanie ;-):-D:-D:-D:-Dto mus zbierać siły:tak::tak::tak:
Swoja drogą takie obijanie czasem dobrze robi.:tak::tak::tak:No i nam się należy:tak::tak::tak::-D:-D:-D:rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D

reklama
Och ja też dziś lenia nabyłam i nie kce mi się na dworownię wychodzic:zawstydzona/y: Nietety trzeba, bo na obiad składników brak:sorry2:Bylim na strychu pranko wywiesic, mam już finito:-D Madzia znalazła na strychu nocnik po Adrianku i sobie go przyniosła;-)
Zbiram się kobity do potema

Do góry