reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Sikoreczka Madzik piękniaście do morza popruwa a scrapka w podpisie przesłodka:tak::-)

Dzień dobry Mateczki:-):-):-) na dobry początek dzionka zostawiam cos na pobudzenie i osłodzenie życia
kawa_w_piatek.jpg

idę małego zabutelkować, a potem męża budzić bo przed 9 ma być moja mama. zostaje z Szymciem a ja do lekarza czmycham.pochmurno dzisiaj ale o 7 było 22 stopnie:baffled:

Dobry
Iwonko super foteczki.
Madzka dzięki za śniadanko.
@ się zbilża więc bez kija nie podchodz.Pochmurno, duszno, dziecko mi z butów wyrosło, M mi zrobił z rana awanture,że nagle dziś wyrósł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale jak od dwóch tygodni powtarzam,że ma na styk to nie dociera:crazy::crazy::crazy::crazy:
Wybieram się do mamy jak pogoda pozwoli.

Hej
Sikoreczka Magdusia prześłiczna
Madźka dzięki za śniadanko mi się nigdy dla siebie nie chce robić:no::no::no:
Bodzia tulaski i udanego wypadu do mamy:tak::tak::tak:
My dzisiaj w domku,za oknem szaro i pada,zaraz PPd i wstawię zupkę i cały dzień będę się obijała:tak::tak::tak:

Sikoreczka-Fotki cudne,a widzę Madziulka zawojowała w tych falach konkretnie.

Madźka
-dzieki za śniadanko.

Bodzinka-Ty się nie denerwuj kochana z chłopami to tak zawsze.

anula-Mi tez by się nie chciało śniadanka,na szczęście mój menż zawsze mi przygotuje.

U nas dzisiaj za oknem słoneczko piknie świeci i ciepełko się zapowiada.

Cześć Kochane:-)

Dzieuję za cycową pochwałę :tak:

Sikoreczko fotki i filmiki super jakbym swoja małą widziała:-D

Madźka dzięki za śniadanko .. ha mam takie kubki w domku prawie wszystkie neskafe bo ją pochłaniam:-D ...

Magusek współczuję mdłosci oby szybko ustały a ty z mężulkiem wykorzystali urlopik:tak:

Wszytkim Babeczkom życze Miłego Dzionka:tak:

anula-Mi tez by się nie chciało śniadanka,na szczęście mój menż zawsze mi przygotuje.

U nas dzisiaj za oknem słoneczko piknie świeci i ciepełko się zapowiada.
Aneta jak Ty wychowałaś sobie męża?Włącza Ci komputer robi śniadanka?Gdzie Ty go znalazłaś?
ja muszę wlaczyć o dostęp do kompika i robić posiłki mojemu m.Zdradź swój sekret Koffana.Podziwiam

Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że on nie wymagał wychowania,on po prostu taki jest.Nie zawsze jest idealnie ma też gorsze dni wtedy nic nie robi ale przeważnie jest kochany i pomocny.

Mojego M znalazłam w Niechorzu na wakacjach w 2000roku.Pochodzi z Bydgoszczy.

Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że on nie wymagał wychowania,on po prostu taki jest.Nie zawsze jest idealnie ma też gorsze dni wtedy nic nie robi ale przeważnie jest kochany i pomocny.

Mojego M znalazłam w Niechorzu na wakacjach w 2000roku.Pochodzi z Bydgoszczy.
Ty chyba jednak nie chcesz powiedzieć,że znalazłaś ideał co?;-);-)
Szczęściara:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry