reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam w kolejny deszczowy dzień,mężulo z rańca do roboty popełznął więc nie będzie gadania że z kompa korzystam hehe,ide dopiero śniadaneczko sobie zrobić bo nie mogłam sie z łoża zwlec:-)

Witam wszystkich w ten pochmurny dzionek:tak: Ja też sobie tu PPD muszę zapodac, no ale na końcówce już jestem to od razu lżej. Po przyjeździe miałam tyle prania że:szok::szok::szok:
Madziu jakie cudowne śniadanko;-)
Bodziu nie denerwuj się złośc piękności szkodzi:-)
Anula miłego obijania:-p
Anetko tylko pogratulowac takie modele to już wymierający gatunek:sorry2:
Jkrzymka tobie też miłego dzionka :tak:
Emi mój się już chyba przyzwycził że korzystam z komputra i BB, bo coraz mniej burczy. Zawsze mu tłumaczę że siedzę całymi dniami sama z Bebokami i pyska do kogo otworzyc nie mam:no:
Dobra idę się umyc i na strych spadam:-D

anula-ja też się ciesze:-D
sikoreczka-mojemu mężowi to chodzi tylko o marnowanie prądu i że on bedzie musiał sam za to płacić,jakbym pracowała to mogłabym siedzieć i siedzieć.

aha i mam jeszcze takie głupie pytanie co do tych suwaków nie wiem jak je umieścić aby były na stałe...wiem coś o edycji podpisu i tam że sie je wkleja ale nie moge tego znalezć albo jestem za durna na to

anula-ja też się ciesze:-D
sikoreczka-mojemu mężowi to chodzi tylko o marnowanie prądu i że on bedzie musiał sam za to płacić,jakbym pracowała to mogłabym siedzieć i siedzieć.

aha i mam jeszcze takie głupie pytanie co do tych suwaków nie wiem jak je umieścić aby były na stałe...wiem coś o edycji podpisu i tam że sie je wkleja ale nie moge tego znalezć albo jestem za durna na to

Emi wysłałam Ci wiadomość na priv zobacz czy dasz radę

reklama
Do góry