*emi*25
teraz podwójna mamusia
jeszcze raz probka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bodzia idu do ciebie z kijem ofkors;-)@ się zbilża więc bez kija nie podchodz.Pochmurno, duszno, dziecko mi z butów wyrosło, M mi zrobił z rana awanture,że nagle dziś wyrósłAle jak od dwóch tygodni powtarzam,że ma na styk to nie dociera
Wybieram się do mamy jak pogoda pozwoli.
Anulka mój ulubiony obiboku;-)My dzisiaj w domku,za oknem szaro i pada,zaraz PPd i wstawię zupkę i cały dzień będę się obijała![]()
e to już zajęty;-)Mojego M znalazłam w Niechorzu na wakacjach w 2000roku.Pochodzi z Bydgoszczy.
Od razu obibokuAnulka mój ulubiony obiboku;-)zaczynam powoli wdrażać w życie podobną filozofię życiową - milęgo lenienia
My już pospacerowani w wymiarze minut 10 bo lejeeeeeei wcale chyba nie zamierza przestawać
najwyżej pod wieczór śmigniemy na pacelek jak będzie pogoda
na obiad leczo więc robi się samo, wczoraj odkuryz lam i poprałam więc dzisiaj mogę sobie troszku ponierobić. więc może kronikę rodzinną uzupełnię wreszcie
póki co idę
i brzdąca zabawiać bo go roznosi w chałupie![]()
![]()
To teraz masz i napis.Superno to zobaczmy...