reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Hej dziewczyny ;) wracam do was po roku;) w tamtym roku zaszłam dzięki in vitro w ciążę i urodziłam zdrowego chłopca:) czekaja na mnie jeszcze 4 ❄️❄️❄️❄️ moj lekarz prowadzący ciążę powiedzial ze mozemy juz zaczac starani o kolejna 😍 w środę mam wizytę w klinice. Powiedzcie mi myślicie ze mozna tak szybko przystąpić do kolejnego in vitro?
O kurcze już lecimy z druga turą, nieźle 😆☺️🩷
Ciekawe kto jeszcze wróci, może @Devin nastepna będzie 😆

No niby tak ale napewno nie dostanę okresu jeden dzień po odstawieniu.. Także nie wiem jak to liczyć 🤣
Trudne to ...🤣🤣
Nie myśl o tym, tylko przyjmuj tabletki i pokaż się w klinice we wskazanym przez lekarza dniu. :) Zaczynałam pierwszą stymulację bodajże w 5. dniu po odstawieniu (ale nie jestem do końca pewna, bo to było w grudniu). Było to niezależne od pojawienia się krwawienia z odstawienia.W sumie drugą w kwietniu też zaczynałam po tabletkach i też mi się kojarzy, że startowałam w 5. dniu po odstawieniu.

reklama
No niby tak ale napewno nie dostanę okresu jeden dzień po odstawieniu.. Także nie wiem jak to liczyć 🤣
Trudne to ...🤣🤣
Możesz w ogóle go nie dostać, bo to nie jest okres tylko krwawienie z odstawienia i nie jest obowiązkowe :p.

Brałam anty raz w życiu przez kilka tygodni po histeroskopii przyjmując antybiotyki. I jak wiedzieliśmy, że wyleczone to lekarz kazał odstawić anty i od następnego dnia przyjęliśmy, że jest 1dc - miałam USG i zaczęłam stymulację przed IUI.

reklama
Do góry