Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też miałam tabletki anty przed stymulacją. Mają za zadanie „wyciszyc” organizm i jak rozpoczniesz od nową stymulację to z nadzieją że wszystkie pęcherzyki na raz zaczną rosnąć, a nie że kilka urośnie a reszta nie zdąży dogonić.Ja też po wizycie II od dziś zaczynam tabletki antykoncepcyjne gdyż po usg lekarz stwierdził cechy desynchronnii pęcherzyków (choć zabardzo nie wiem o co chodzi ) wytłumaczył że pęcherzyki są w nierównej wielkości i to by zepsuło stymulacje a chcemy to dobrze zrobić II przepisał tabletki a następnie 21 października mam rozpisanie stymulacji (ogólnie powinnam się pojawić w czasie miesiaczki u niego ale że wyjeżdża i od 23 go nie ma także chce jeszcze przed wyjazdem rozpisać mi stymulację żebyśmy zaczęli) . Aa II za tydzień mamy jechać do kliniki na badania bo ważność się skończyła.
Także myślałam że teraz już zaczniemy ale skoro tak jest to okej.
Wogule po co te tabletki antykoncepcyjne ? Jakie one mają działanie w tym wszystkim?![]()
Aaa okejTeż miałam tabletki anty przed stymulacją. Mają za zadanie „wyciszyc” organizm i jak rozpoczniesz od nową stymulację to z nadzieją że wszystkie pęcherzyki na raz zaczną rosnąć, a nie że kilka urośnie a reszta nie zdąży dogonić.czyli to co sama napisałaś
![]()
Ja robiłam wszystko tak samo jak przed transferem. Farbowanie włosów to też normalne życieDziewczyny, czy po transferze można farbować włosy?Sorry za głupie pytanie, ale 18.10 umówiłam się do fryzjera i nie wiem czy zmieniać termin. Jeżeli transfer będzie faktycznie 6.10 to będę wtedy 12dpt.
Też mi się wydawało to głupie żebym nie mogła tego robić, ale mój mąż mnie spytał czy na pewno mogę i nabrałam wątpliwościJa robiłam wszystko tak samo jak przed transferem. Farbowanie włosów to też normalne życie
Będzie widział liczbę pęcherzyków antralnych i pewnie na tej podstawie zdecyduje czy zaczynać stymulację.Aaa okeja skąd lekarz będzie wiedział że tym razem pęcherzyki będą okej skoro mam wizytę ustawiona na 21 .
A dzień wcześniej skończę branie tabletek to okres napewno nie dostanę.. Czyli taka niewiadomo czy antykoncepcja zadziała?![]()
Farbować można farbami bez amoniaku ale niby trzeba uważać na te inne lotne opary w salonie fryzjerskim, np przy keratynowym prostowaniu. Więc też zależy ile osób jest w salonie i co inni mają robione na głowie.Dziewczyny, czy po transferze można farbować włosy?Sorry za głupie pytanie, ale 18.10 umówiłam się do fryzjera i nie wiem czy zmieniać termin. Jeżeli transfer będzie faktycznie 6.10 to będę wtedy 12dpt.
Dzięki! Zapytam jakie ma farby. Zazwyczaj jestem ja i mój fryzjer, bo on jest dość specyficzny i lubi pracę 1:1, więc akurat o opary się nie bojęFarbować można farbami bez amoniaku ale niby trzeba uważać na te inne lotne opary w salonie fryzjerskim, np przy keratynowym prostowaniu. Więc też zależy ile osób jest w salonie i co inni mają robione na głowie.