reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Czekam na wyniki bety ale jestem ostrożnie pozytywnie nastawiona 🦄😉

Zobacz załącznik 1722809
Beta to chyba formalnosc przy takiej kresce :)

Ja wlasnie po wizycie, 9 dc, wszystko w porządku na razie, pęcherzyki rosną, jest juz kilka szt 18 mm, ale tez kilkanaście mniejszych wiec dostałam punkcję na poniedzialek. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, to mam sie szykować na swieży transfer. Na ten moment wyglada to lepiej jak w 1 procedurze, ale niee chce zapeszać:)

reklama
trzymamy 🤞dzisiaj masz 6 dpt? ekspresowo się maluch zagnieździł 😍 gratulacje!
Tak, dzisiaj 6dpt i oficjalna beta dla kliniki 🦄.
W 4dpt wieczorem zrobiłam betę dla siebie, bo widziałam ducha cienia na teście i było 5. Także wiedziałam już że coś się dzieje ale wiadomo, mogło być różnie.

W sobotę powtórka, żeby sprawdzić przyrost i progesteron, bo z progiem mam problemy ale dostałam dzisiaj Prolutex więc mam nadzieję, że będzie już dobrze.

reklama
tak, już nawet dwa bo przecież nie byłabym sobą gdybym grzecznie czekała 😂 fasolka około 1 cm, serducho jak dzwon, wszystko wygląda jak powinno 🥹🥰 ja ogólnie czuję się bardzo spoko tylko mocno zmęczona i bardzo głodna 😉 a co u Was?😘
Zaraz 4 miesiące🥺
Wszystko dobrze, dzidzia bardzo spokojna więc nie narzekam i też mam w planach po roku wrócić po bąbelka🥰

Do góry