lady_in_blue
Fanka BB :)
Dzięki za odpowiedz. A jaka dawkę ampułki masz? 30mln.? Jak morfologia? Białe mas podniesione? Wiesz jaka jest granica? I kiedy wracają do normy? Jak samopoczucie po tym? Trochę się obawiam, mam Kir Bx, ale 7 transferów z beta 0 i chciałam sprobowac..
Kilkanaście godzin po podaniu leukocyty prawie 30 tysięcy ale już dobę po jest 12 tysięcy. Jeśli dobę po leukocyty przekraczałyby 23 tysiące to mam zmniejszyć dawkę do 1/3 ampułki. Ale nie było takiej potrzeby ani teraz, ani trzy lata temu w poprzedniej ciąży - wtedy wyniki morfologii wyglądały tak samo.
Samopoczucie dobre - tzn weź pod uwagę, że ja biorę cały worek leków na tym cyklu sztucznym więc wiadomo, że odczuwam jakieś lekkie efekty ale imho raczej Encortonu i dużych dawek progesteronu. Żadnego opisywanego po Accofilu łamania w kościach ani innych rzeczy nigdy nie było. Robię rano zastrzyk, pracuję normalnie (pracuję zdalnie z domu) a potem jadę po syna do żłobka i na przykład idziemy na plac zabaw. Także no nie wpływa to w żaden widoczny sposób na moje samopoczucie i jestem w stanie normalnie funkcjonować.
Ostatnia edycja: