Ja już myślałam że menopauza się zaczynaJa mam 27 lat i jeszcze bez żadnych ciąż, dlatego trochę mnie to zestresowałono ale miejmy nadzieję, że tak też jest okej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już myślałam że menopauza się zaczynaJa mam 27 lat i jeszcze bez żadnych ciąż, dlatego trochę mnie to zestresowałono ale miejmy nadzieję, że tak też jest okej
A tfuWeź to wypluj![]()
Mój zanim rzucił palenie to jeszcze pił fertilmen plus i też mu trochę to pomogło może warto spróbować jakieś właśnie takie tabletki typowo na poprawę nasieniaMój mąż to bierze ale jakoś dużej poprawy nie ma
Ale to pewnie dlatego że e fajki nie rzucił
Też dzisiaj miałam taką myślJa już myślałam że menopauza się zaczyna![]()
Ja też kocham kawęNie ma opcji, zeby kawa mi smierdzialakocham ten zapach i nie po to wydawalam krocie na ekspres!
![]()
Strasznie dziwny okres mam, 2 dni intensywne ale bez przesady, raczej mniej niz wiecej, a dzisiaj to juz szczatki szczatek… a 3 dzien… nie wiem czy to wrozy dobrze, czy predzen oznacza ze endometrium nie bylo za duze podczas owu i nie ma co odpadac![]()
O taakJa też kocham kawęi pyszne ciacho do tego
![]()