reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Cześć dziewczyny ! Widzę , że już powoli wątek październikowy się rozkręca ☺️ Trzymam kciuki , żeby w tym miesiącu było dużo kresek 😀. Ja mam wizytę u ginekologa 7 października , będę przed owulacją ale chciałam zrobić cytologię a to był jedyny wolny termin do niego , według apki owulacja wypada 8 października , myślicie , że na tej wizycie lekarz może bardziej przybliżyć termin owulacji ?

Nie ma opcji, zeby kawa mi smierdziala :D kocham ten zapach i nie po to wydawalam krocie na ekspres! 😂

Strasznie dziwny okres mam, 2 dni intensywne ale bez przesady, raczej mniej niz wiecej, a dzisiaj to juz szczatki szczatek… a 3 dzien… nie wiem czy to wrozy dobrze, czy predzen oznacza ze endometrium nie bylo za duze podczas owu i nie ma co odpadac :(
Ja też kocham kawę 😋 i pyszne ciacho do tego 😛

Nadrobiłam was, matko, tyle stron 😅
Nam przyszły witaminki, wzięłam teraz i dla siebie i dla męża z Aliness PrenaCare. Dla siebie olej z wiesiołka, bo jak brałam to bardzo widziałam różnicę w śluzie. Hmm zapas testów owu mam, w tym cyklu też temperaturę będę mierzyć, budzik mam codziennie o tej samej godzinie to się dobrze składa 😄
Mnie już cycki pobolewają, w brzuchu kręci, myślę że czwartek piątek okres przyjdzie. Fajnie, działamy dalej, może to będzie szczęśliwy miesiąc 🙂

reklama
Ja ten miesiac jade bez testow owu, nie chce sie dodatkowo stresowac i napinac (jakbym napieta jak balon od lipca nie byla 🙄) ale mniej wiecej zawsze wypada w punkt

Do góry