Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
W 24 dc ?Będzie widział liczbę pęcherzyków antralnych i pewnie na tej podstawie zdecyduje czy zaczynać stymulację.
Wydaje mi się żeby ocenić liczbę pęcherzyków anatralnych muszę być na początku cyklu.
Także nie wiem ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W 24 dc ?Będzie widział liczbę pęcherzyków antralnych i pewnie na tej podstawie zdecyduje czy zaczynać stymulację.
Zrozumiałam że do dnia przed wizytą masz brać tabletki antykoncepcyjne?W 24 dc ?
Wydaje mi się żeby ocenić liczbę pęcherzyków anatralnych muszę być na początku cyklu.
Także nie wiem ....
O kurcze już lecimy z druga turą, nieźleHej dziewczynywracam do was po roku
w tamtym roku zaszłam dzięki in vitro w ciążę i urodziłam zdrowego chłopca
czekaja na mnie jeszcze 4
moj lekarz prowadzący ciążę powiedzial ze mozemy juz zaczac starani o kolejna
w środę mam wizytę w klinice. Powiedzcie mi myślicie ze mozna tak szybko przystąpić do kolejnego in vitro?
Halko przecież idziemy w to razem
Tabletki mam od dzis przez 21 dni.Zrozumiałam że do dnia przed wizytą masz brać tabletki antykoncepcyjne?
Czyli będziesz na samym początku cyklu, bo przestaniesz brać tabletki. Nie będziesz w 24dc ;-).Tabletki mam od dzis przez 21 dni.
Także skończę tabletki brac 20 października a 21 mam wizytę w celu rozpisania stymulacji
No niby tak ale napewno nie dostanę okresu jeden dzień po odstawieniu.. Także nie wiem jak to liczyćCzyli będziesz na samym początku cyklu, bo przestaniesz brać tabletki. Nie będziesz w 24dc ;-).
Nie myśl o tym, tylko przyjmuj tabletki i pokaż się w klinice we wskazanym przez lekarza dniu.No niby tak ale napewno nie dostanę okresu jeden dzień po odstawieniu.. Także nie wiem jak to liczyć
Trudne to ...![]()
Możesz w ogóle go nie dostać, bo to nie jest okres tylko krwawienie z odstawienia i nie jest obowiązkoweNo niby tak ale napewno nie dostanę okresu jeden dzień po odstawieniu.. Także nie wiem jak to liczyć
Trudne to ...![]()
Masz racjęNie myśl o tym, tylko przyjmuj tabletki i pokaż się w klinice we wskazanym przez lekarza dniu.Zaczynałam pierwszą stymulację bodajże w 5. dniu po odstawieniu (ale nie jestem do końca pewna, bo to było w grudniu). Było to niezależne od pojawienia się krwawienia z odstawienia.W sumie drugą w kwietniu też zaczynałam po tabletkach i też mi się kojarzy, że startowałam w 5. dniu po odstawieniu.