reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Melduje, ze bol glowy przeszedl po 2 przeciwbolowej, wiec meczylam sie tylko pol dnia, jeszcze nie wrocil, wiec jest szansa, ze tym razem skonczy sie na 2 dniach..

Jako osoba z IBS musze sie koniecznie z Toba nie zgodzic, wrecz nie wiesz o czym mowisz 😂😂😂

To moze sie dopiero rozkrecac!!! Tym bardziej, ze jest =! Wnioskuje o jutrzejsze sikanie, chyba, ze przebudzisz sie gdzies kolo 3 i nie bedziesz mogla spac… to wiesz co robic 😂

Piekne wyniki, trzymam kciuki, bo podklad piekny sie zapowiada ✊

To mamy tak samo
Ból głowy u mnie też dziś od samego rana
Do teraz się męczyłam wzięłam tabletkę nic nie dało
Wzięłam druga na szczęście trochę pomogło
Aż mi z boli zimno było

reklama
Klub 5 rano? 😆 Jeśli tak, to razem z @Hermeneg pragniemy Cię w nim powitać. 🤣

Witam! 🤣

Eeee mogłabym tak kawe pić codziennie

ja też, aż mi się nie chce wracać do domu 😅

Poproszę więcej takich zdjęć😍 co rok obiecuję sobie że pojadę nad morze i już nie byłam chyba z 20 lat🫣 przynajmniej dzięki Tobie aby na zdjęciu popatrzę na morze...

Bardzo proszę, zachodzik 🤩🥰
20251001_180844.jpg

Tak dokładnie w przyszłym roku wybije 32
Może to trochę późno na pierwsze dziecko ale tak wyszło
Kiedyś nie chciałam
Teraz się mi odmieniło

Wcale nie późno 😀

Witam Was w tym pięknym, deszczowym, październikowym dniu😆. Dzisiejszy test okazał się jak biel vizira… Czuję, że to znowu nieudany cykl. Nie mam już sił, beczałam jak dziecko.

ściskam 🫂
czasami trzeba sobie popłakać, ile razy ja beczałam nad białym testem..

Wykorzystał już cały swój urlop.. jeszcze teraz mówię mu kiedy wizyty są i żeby ogarnął wolne a on do mnie z pretensjami że on pracy biurowej nie ma i nie może wziąć wolnego... i że pomyślimy a u niego to pomyślimy, to odwlekanie w czasie. rozłączyłam się z nim i becze jak debil w robocie... Może powinnam męża zmienić.

Nie zmieniaj męża tylko myślenie 😜
Rozumiem, że faceci nas czasem wkurzają ale oni też przeżywają to wszystko na własny sposob, naprawdę 🥹

Hej , witam się w nowym wątku , poproszę o wpisanie na testowanie na 07.10 @kami1094 :) nie mam zbyt wielkich nadziei jeśli chodzi o ten cykl , odpuściłam testu owulacyjne ale zobaczymy, zobaczymy ✊ jutro mam pierwszą wizytę u lekarki która zajmuje się problemami z zajściem w ciążę , ciekawe jaki będzie miała na mnie pomysł 😀 dzisiaj zrobiłam resztę badań z krwi , chyba będę miała komplet już na jutro .

Kciuki za jutrzejszą wizytę 🤞🏻🍀

@kami1094 Kochana wypisz mnie z testowania :) niestety jest mi ciężko po tym biochemie i chce wrzucić na luz.. kreski mi w tym nie pomogą więc w tym cyklu odpuszczam wątek, żeby odpocząć i nie nakręcać się..

Dziewczyny trzymam wszystkie za Was kciuki i życzę powodzenia w tym miesiącu :)

trzymaj się Kochana 🫂😘

No więc tak...nasikałam na test....łapa mi się trzęsła że myślałam że tej zatyczki za chiny ludowe nie włożę z powrotem 🙈😁

I wielkie NIC 🤬

a myślalam, że przeczytam, że jest druga kreska 😒🫂

Mam wyniki badań krwi ❤️ chyba jest dobrze co?

Jaki piękny prożek 🥹

Noooo Dziewczyny ja to jeszcze Was w tym miesiącu mogę zaskoczyć 🤭

trzymam za słowo, a sprobuj nie! 🤣🤞🏻🍀

Mam dzisiaj dzien z tych do dupy, w ktorym czuje niesprawiedliwosc z otaczajacego mnie swiata, a ludzka niewiedza i brak zrozumienia przytloczyla mnie calkowicie i zaliczam offline, ale jutro melduje sie z rana by dopilnowac kreseczek :)

Przykro mi 🫂
Do jutra ❤

Miłego dnia, dziewczyny! 🚗 Ja właśnie śmigam z młodym do Bydgoszczy, do lekarza.
O 11:00 miną dwie doby od podania zastrzyku.
Jutro mam wizytę i zastanawiam się, czy dziś jeszcze nie „poprawić” 🤣🤣.

Dzień przed zastrzykiem – sex, w dniu zastrzyku – sex, 24h po zastrzyku – sex i 36h po zastrzyku też 🤣🤣.
Podbrzusze już w porządku, więc podejrzewam, że pęcherzyki pękły, ale tylko USG pokaże prawdę.

reklama
Miłego dnia, dziewczyny! 🚗 Ja właśnie śmigam z młodym do Bydgoszczy, do lekarza.
O 11:00 miną dwie doby od podania zastrzyku.
Jutro mam wizytę i zastanawiam się, czy dziś jeszcze nie „poprawić” 🤣🤣.

Dzień przed zastrzykiem – sex, w dniu zastrzyku – sex, 24h po zastrzyku – sex i 36h po zastrzyku też 🤣🤣.
Podbrzusze już w porządku, więc podejrzewam, że pęcherzyki pękły, ale tylko USG pokaże prawdę.
Popraw! A co wam szkodzi 😁
Miłego 😊

Do góry